Obavijesti

Promo sadržaj

Mobitelom do zajma unutar 24 sata

Mobitelom do zajma unutar 24 sata
1

Ako želite brzu i sigurnu pozajmicu bez potrebe odlaska u poslovnicu i bez potrebe prikupljanja dokumentacije ili ako vam je potrebna brza pozajmica, a neugodno vam je pitati rodbinu ili prijatelje, rješenje za vas bi mogli biti potrošački zajmovi

Možda ste već čuli za potrošačke zajmove ali ne znate točno što su.

Prema europskoj regulativi, potrošački zajmovi su nenamjenski zajmovi koji se odobravaju građanima, a svrha takvog financiranja je osigurati sigurne i jednostavne izvore novca za pokrivanje najrazličitijih potreba građanstva.

Potrošački zajmovi se izdaju na kraći rok, najčešće od 30 do 90 dana, u iznosima koje korisnik može podmiriti iz svojih redovnih primanja. Za razliku od klasičnog zajma, kojeg nude banke, potrošački zajam može odobriti i nebankarska institucija što postupak dobivanja pozajmice čini bržim i jednostavnijim.

Cash-Expert S.L. www.cash-expert.com je španjolska nebankarska korporacija koja zaposlenim osobama, popunjavanjem jednostavnog online obrasca, omogućava već istoga dana isplatu potrošačkog zajma u iznosu od 500 – 10.000 kuna. Isplata zajma se izvršava izravnom uplatom sredstava na tekući račun korisnika. Troškovi zajma su jasno iskazani na web stranici, tako da korisnik uvijek može biti siguran da nema nikakvih prikrivenih ili dodatnih troškova. Cijeli postupak dobivanja i vraćanja zajma je moguće obaviti online, putem svog smartphonea ili računala i bez potrebe odlaska u poslovnicu. 

Ovaj brz, siguran i diskretan način kratkoročnog financiranja omogućuje vam da u slučaju iznenadne financijske potrebe kao što su preuređenje stana, kupnja automobila, školovanje, kupnja kućanskih aparata, putovanje, darivanje itd., brzo dođete to traženih sredstava i izbjegnete neugodnosti posuđivanja novca od rodbine i prijatelja.

Korištenjem www.cash-expert.com potrošačkih zajmova pridružit ćete se milijunima ljudi u svijetu koji već godinama na ovaj način sigurno, brzo i jednostavno, unutar 24 sata, dolaze do novca kada im on iznenada zatreba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura