Obavijesti

News

Komentari 8

'Moja majka je kriva što su me silovali, ostavite je u zatvoru'

'Moja majka je kriva što su me silovali, ostavite je u zatvoru'
1

Prošlo je 12 godina, a Petin silovatelj poznat pod imenom Thommo i dalje nije identificiran. Njezina majka Theresa je osuđena na četiri godine zatvora, no ta je presuda poništena

VIDEO

Silovana žena iz Australije moli sud da produži zatvorsku kaznu njenoj majci koja bi ove godine trebala na slobodu jer je upravo ona kriva za monstruozan zločin.

Peta Butler silovana je 2006. godine u hotelskoj sobi u Toowoombi, istočno od Brisbane u Australiji. Majka Theresa, koja je kćer odvela na vikend-provod u obližnji grad, napila je i prisilila na seks sa strancem, proglašena je krivom. Osuđena je tek u listopadu 2016. kad je Peta, uz pomoć policije, potajno snimila telefonski razgovor s majkom u kojoj priznaje da je počinila monstruozan zločin, piše Daily Mail.

Prošlo je 12 godina, a Petin silovatelj poznat pod imenom Thommo i dalje nije identificiran. Njezina majka Theresa je osuđena na četiri godine zatvora, no ta je presuda nakon godinu dana poništena. 

Peta, koja je danas i sama majka, kaže da strahuje za svoj život i život svoje obitelji zbog činjenice da će Theresa uskoro izaći iz zatvora.

U peticiji se od glavnog tužitelja traži da Theresa ostane u zatvoru, opisujući njenu kaznu neadekvatnom počinjenom zločinu.

- Niti jedno dijete ne bi trebalo smatrati da je njegov život bezvrijedan. Tražimo pravdu za svako zlostavljano dijete - piše u peticiji.

Peta se prošli mjesec u emisiji " A Current Affair" prisjetila gnjusnog zločina rekavši kako se i danas sjeća "mirisa pretilog neobrijanog muškarca koji se trljao uz nju".

POGLEDAJTE VIDEO:

Kazala je kako je silno željela da njena majka, koja je pušila vani, uđe u sobu i spasi je. Tog dana majka ju je zagrlila i rekla da će sve biti u redu, a nekoliko sati kasnije natjerala ju je da uđe u sobu s potpunim strancem.

- Znala je što mi se događa. Mogao me taj dan i ubiti. Odvela me na to mjesto, ona je sve isplanirala. To nije majka - rekla je Peta u emisiji.

Sljedeći dan Thommo ih je svojim autom odvezao do autobusne stanice, a u vozilu je vladao potpuni muk, prisjetila se Peta.

Policija je izdala tjeralicu za muškarcem koji je kada se zločin dogodio imao 40-ak godina. Bio je pretio, visok 175 cm, ćelav i s izraženim buljavim plavim očima. Thommo je bio odjeven u skupocjeno odijelo i vozio je automobil čija je unutrašnjost bila prevučena bež kožom. Policija sumnja da je Peta nije njegova jedina žrtva. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.