Obavijesti

News

Komentari 243

Monstrum silovao i ubio curicu: 'Voljela me, išli smo u šetnje...'

Monstrum silovao i ubio curicu: 'Voljela me, išli smo u šetnje...'
1

Anđelina me voljela. Poznavali smo se dobro. Zajedno smo išli u šetnje... Ja sam je ubio, detalji su saslušanja Vladice Rajkovića (28) koji je silovao, a onda ubio djevojčicu

VIDEO

Anđelina me voljela. Poznavali smo se dobro. Zajedno smo išli u šetnje... Ja sam je ubio, detalji su jezivog saslušanja Vladice Rajkovića (28) koji je silovao, a onda ubio trogodišnju djevojčicu u srpskom selu Vratarnica kod Zaječara.

Njegovo saslušanje na policiji nije dugo trajalo. Iako je na početku odbijao suradnju, ubrzo je otkrio detalje stravičnog zločina.

Prema priznanju danom policiji, monstrum se najprije igrao s Anđelinom i ostalom djecom na rođendanskoj proslavi. Zatim je uzeo djevojčicu za ruku i poveo je prema šumi. Djevojčica se nije protivila, ispričao je, već ga je samo kratko pitala:

- Gdje me to vodiš? - upitala je devojčica, na šta joj je Rajković odgovorio:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Na jedno mjesto, polako, vidjet ćeš.

Policija pretpostavlja da mu je djevojčica vjerovala jer joj je bio susjed i jer je do tada prema njoj bio dobar. Čim je zašao u mrak, bacio ju je na pod, svukao joj odjeću i silovao je. Iživljavanje monstruma trajalo je 45 minuta. Djevojčica je bila nemoćna, Rajkovića je uspjela samo jednom ogrebati po vratu.

U jednom trenutku, Rajković se čak i ocu javio na mobitel. Prema njegovom priznanju, dijete je sve cijelo vrijeme vrištalo, ali je nitko nije čuo, javlja Telegraf.

- Ne znam zbog čega sam je poslije ubio. Uplašio sam se da će ispričati nekome što se dogodilo. Udarao sam je šakama i kamenom. Ostavio sam je, ustao i otišao - ispičao je monstrum tijekom saslušanja.

Majka djevojčice: Zaklala bih ga!

Majka brutalno ubijene devojčice, je neutješna i u šoku.

- Zaklala bih ga da mi je sad pred očima! Da mogu, oči bih mu iskopala! To je jedan psihopat, monstrum! - kazala je Danijela Stefanović za Alo!.

Kaže da ništa nije ukazivalo na to da bi Vladica ubio njenu kćer, niti da je ikad pokazivao znakove nastranosti.

- Volio je moju kćer i igrao se s njom. Čula sam da je na proslavi bio pripit, da se igrao s drugom djecom u dvorištu. Rajkovići su nam prvi susjedi i moja Anđa se igrala s Vladičinom sestričnom koja ima godinu dana. Ne bih ovo ni u snu očekivala - govori majka.

- Kada sam vidjela da Anđeline nema na rođendanu, šokirala sam se. Išla sam okolo i dozivala je, ali nje nigdje nije bilo. Otrčala sam kod brata Dalibora i kazala mu da mi nema djeteta. Onda se cijelo selo organiziralo i počelo da traga za mojom Anđom. Odmah sam pozvala policiju - govori Danijela dodajući da je srela ubojicu dok je s majkom tražila kćer.

- Srela sam monstruma i pitala ga gdje mi je dijete. A on nam je samo rekao: „Ne znam, zašto vam ne bih rekao gdje je, volim je i poštujem“ - prisjeća se neutješna majka.

Promijenio odjeću pa se vratio na proslavu

Anđelinin ujak Dalibor primijetio je da je Vladica u drugoj odjeći i odmah mu je njegova priča postala sumnjiva.

- U jednom trenutku vidio sam Vladicu kako se vraća na rođendan, sjeda i ulijeva pivo u čašu. Primijetio sam da na sebi ima drugu odjeću. Prišao sam mu i pitao ga gdje mi je nećakinja, na što mi je on odgovorio:

- Ne znam, ostavio sam je kod autobusnog stajališta na ulazu u selo. Odmah sam znao da nešto nije u redu i da je naudio Anđelini. U bijesu sam ga uhvatio za revere i podigao sa stola. Pitao sam ga šta je napravio jadnoj djevojčici – prisjeća se  Dalibor.

Mještani ga htjeli linčovati

Policija je iste večeri pronašla tijelo djevojčice, a koliko je bilo unakaženo, govori i činjenica da ju je majka uspjela prepoznati tek po odjeći koju je nosila.

Vladica se, kad je postalo jasno da je ubojica, dao u bijeg, no nije daleko stigao.

Prilikom uhićenja, gnjevni mještani nasrnuli su na njega. Od linča ga je spasila policija koja ga je ugurala u službeni automobil, javlja Blic.

Ispituje se nestanak žene

Vladicu Rajkovića inspektori su ispitali i u vezi nestanka mještanke Dragane Stanković (47), s kojom je bio u sudskom sporu.

Rajković je negirao da je imao bilo kakve veze s njenim nestankom i prošao je poligraf.

Međutim, policija i dalje ispituje taj slučaj i provjereva Rajkovićevo kretanje.

Policajci su plakali

- Ono što smo zatekli na mjestu gdje nas je odveo Rajković viđa se samo u horor filmovima. Lice djevojčice bilo je neprepoznatljivo. Najiskusniji operativci su radili na ovom slučaju, ali nisu mogli zadržati suze – rekli su zaječarski policajci, prenosi Srbija danas.

Obdukcija je potvrdila da je malena prije smrti bila silovana.

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 243
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag