Obavijesti

News

Komentari 11

Monstrum: Ubio zaručnicu pa u suzama tješio njezine roditelje

Monstrum: Ubio zaručnicu pa u suzama tješio njezine roditelje

Sumnjali smo od početka da je on kriv za ovaj užas. Bila je to najužasnija stvar što smo morali učiniti, sjediti kraj njega na konferenciji dok su nam se ruke tresle, rekao je otac žrtve

VIDEO

Policija je u Damascusu u američkoj saveznoj državi Maryland u srijedu pronašla tijelo Laure Wallen (31), učiteljice koja je nestala početkom rujna. Sumnja se da ju je ubio njezin dečko, 32-godišnji Tyler Tessier jer je otkrila da je zaručen s drugom ženom iako je ona već četiri mjeseca bila trudna s njime. 

Pronađena je u srijedu zakopana u šumi s prostrijelnom ranom na zatiljku. 

Laura je 28. kolovoza poslala poruku drugoj ženi s kojom se Tessier viđao kako bi porazgovarale. Njezina obitelj cijelo je vrijeme sumnjala da Tessier ima i drugu vezu no nisu imali dokaze. Za sad nije poznato jesu li se susrele.

Obitelj je Lauru posljednji put vidjela 1. rujna, a posljednji je put viđena živa dan kasnije jer su nju i Tessiera snimile nadzorne kamere u trgovini Safeway. Tada se javila sestri SMS-om napisavši da ju Tyler vodi na izlet u prirodu, ali ne zna kojim povodom. Čak i dan kasnije sestra je primala poruke s Laurinog mobitela u kojima je pisalo kako Tessier nije otac djeteta koje nosi već izvjesni Antwan. Policija sumnja da je poruke poslao sam Tessier kako bi skrenuo sumnju sa sebe na Laurinog bivšeg dečka Antoinea Broadnaxa s kojim se godinama nije viđala. 

Morbidno: S njezinom obitelji pred kamerama tražio pomoć

Najstrašnije je što je Tessier sjedio s Laurinim roditeljima na konferenciji za medije putem koje su prošlog tjedna javnost zamolili za pomoć u pronalasku nestale kćeri. 

- Mi smo sumnjali od početka da je on kriv za ovaj užas. Bila je to najužasnija stvar što smo supruga i ja morali učiniti, sjediti pokraj njega dok su nam se ruke tresle. Ipak, tada još nije bilo dokaza protiv njega. On je lažov i čudovište - rekao je Mark Wallen, Laurin otac, nakon što je Tessier uhićen. Odluka da sjedi pored roditelja i obrati se javnosti navodno je bila proračunata odluka detektiva koji su radili na slučaju. 

Tessiera se sumnjiči za teško ubojstvo te je pritvoren bez mogućnosti za jamčevinu, a tužitelji će još odlučiti hoće li ga teretiti i za ubojstvo djeteta, piše Daily Mail

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...