Obavijesti

News

Komentari 383

Petrov o najavi velike koalicije: "Mala bara, puno krokodila..."

Petrov o najavi velike koalicije: "Mala bara, puno krokodila..."
5

Ovaj put ćemo tražiti puno jača jamstva jer Hrvatska nema vremena, a HDZ i SDP pozivam da s konačno odluče raditi dobrobit svih građana, rekao je Božo Petrov

VIDEO

Most nezavisnih lista otvorio je ured u Rijeci, a na svečanosti u 11 sati nazočio je predsjednik Mosta Božo Petrov te saborski zastupnici te stranke. Nakon što su u 11 sati otvorili ured, mostovci su novinarima rekli da idu u konobu i da će izjave davati za pola sata. Novinari su negodovali zbog takve odluke pa su Božo Petrov, Ines Strenja Linić i Josip Katalinić ipak odlučili dati izjave oko 11.15. 

- Svakog dana smo radili što je potrebno za dobrobit ove županije. Ovo je jedan od prvih ureda izvan Zagreba i tako dajemo značaj ovoj regiji - rekla je Ines Strenja Linić.

Nakon toga obratio se Božo Petrov koji je još jednom prozvao HDZ i SDP da rade samo za svoju dobrobit:

- Nama je cilj povezati sve nezavisne liste u Hrvatskoj, sve koje žele raditi ono što smo mi započeli. To je potpuno drukčiji politički integritet. Poruka da može u politici postojati i etika i poštenje. Političar to treba imati ako želi služiti na dobrobit zajednici. Ovaj put ćemo tražiti puno jača jamstva jer Hrvatska nema vremena, a HDZ i SDP pozivam da s konačno odluče raditi dobrobit svih građana jer dosad su radili za svoje osobne interese. 

Petrov je rekao da je činjenica da su HDZ i SDP bolje surađivali u Saboru nego što je Domoljubna koalicija surađivala s Mostom u Vladi. Na novinarsko pitanje koja će jamstva tražiti od dviju velikih stranaka, rekao je da će svaka tri do četiri mjeseca biti referendumi.

Iako je kritizirao SDP, suradnju s tom strankom ipak ne isključuje, kao ni s HDZ-om:

- Očekujem promjenu koja će se dogoditi i u SDP-u i u HDZ-u. Promjena može biti u sazivu zastupnika, i u čelništvu jedne i druge stranke. I u jednoj i drugoj stranci odluke donose njihovi predsjednici, a predsjedništvo im je za ukras. Ako se oni ne promijene i ne odluče dati jamstva, onda mogu skupa, jer ja ne vidim razlike između jednih i drugih - smatra Petrov.

Komentirajući najave velike koalicije, Petrov je rekao da bi tu moglo doći do problema oko nedostatka broja mjesta:

- Puno krokodila, mala bara - izjavio je Petrov. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 383
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"