Obavijesti

News

Komentari 36

Most želi osvojiti Hrvatsku: S novim imenima svakih 10 dana

Most želi osvojiti Hrvatsku:  S novim imenima svakih 10 dana
1

Izlaze na izbore u svim izbornim jedinicama. Među nositeljima Mosta bit će već poznata imena iz politike, poput nekih načelnika i gradonačelnika, ali i nepoznatih

VIDEO

Nezavisna lista 'Most', u kojoj su Božo Petrov, gradonačelnik Metkovića, Ivan Kovačić, čelnik Omiša te splitska gradska vijećnica Marijana Puljak, izaći će na parlamentarne izbore u svim izbornim jedinicama. To će Petrov u četvrtak objaviti u Novinarskom domu u Zagrebu. 

Iako se još ne zna tko će biti na listi Mosta, tportal doznaje da će među nositeljima liste biti i javnosti već poznata imena iz politike, poput nekih načelnika i gradonačelnika, ali i nepoznatih. 

Nikola Grmoja, koordinator za medije Nacionalnog vijeća Mosta kaže za tportal kako će s novim imenima izlaziti u javnost svakih deset do 15 dana. Na pitanje hoće li prvo lice Mosta u Zagrebu, gdje je 300 ljudi već potpisalo pristupnicu, biti netko poznat javnosti, kaže tek da će u nekim izbornim jedinicama nositelji liste biti oni koji nisu afirmirani u politici, no jesu u svojim profesijama. Grmoja kaže da u četvrtak neće otkriti ime nositelja liste za Zagreb.

Nedavno se spekuliralo da bi Petrov na nezavisnoj listi u Zagrebu volio vidjeti Sandru Švaljek, donedavnu dogradonačelnicu. Iako s njom nije službeno razgovarao, Petrov je svojedobno zaključio ona kvalitetno radi te da je principijelna.

U Mostu je bio i primoštenski načelnik Stipe Petrina, no on se s njima razišao kada je doznao da je Petrov bio na sastanku sa šefom HDZ-a Tomislavom Karamarkom. Iako je Petrov tvrdio da su razgovarali zbog lokalnih problema koje stvara županijska HDZ-ova vlast, Petrin ga je nazvao 'HDZ-ovim igračem'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu