Obavijesti

News

Komentari 120

Mrsić o kolegi koji je razbijao i urlao u Sopotu: Jako nam ga je žao, sve je to zbog stresa...

Mrsić o kolegi koji je razbijao i urlao u Sopotu: Jako nam ga je žao, sve je to zbog stresa...
9

MIJEŠAO ALKOHOL I TABLETE Zagrebački policajci satima su pregovarali s vidno rastrojenim nezavisnim kandidatom na izborima da mirno napusti svoj stan. On im je prijetio klanjem

VIDEO

Ovo je moj dom! Isključili su mi struju, ne mogu puštati muziku i kaj da sad radim? Kaj? Kaj?, vikao je u nedjelju poslijepodne s balkona u zagrebačkom naselju Sopot M.D., nezavisni kandidat na izborima na listi Demokrata i Hrvatskih laburista u VI. izbornoj jedinici.

Pogledajte video: Mahao nožem u Sopotu

Pokretanje videa...

Privođenje muškarca u Sopotu 00:54

Drama je trajala od 16.30 sati, nakon što je zagrebačka policija dobila prvu dojavu o narušavanju javnog reda i mira u Ulici Milana Kovačevića, sve do 23 sati, kad je muškarac s policajcima izašao iz stana.

Sve je počelo prijepodne, oko 10 ili 11 sati, nakon što je M.D. počeo puštati glasnu muziku. Iako se pričalo da je suprugu i djecu istjerao iz stana, ona je, doznajemo, otišla jer je ranije imala dogovor.

Mahao i prijetio nožem

U jednom trenutku počeo je razbijati po stanu, udarati nogama po zidovima, te su susjedi pozvali policiju. Uz temeljnu policiju, pred zgradu su kasno poslijepodne stigli i specijalci, ekipa za posebne zadaće i Hitna pomoć.

Znatiželjne prolaznike su zamolili da se odmaknu od zgrade zbog vlastite sigurnosti, a oko 19 sati zgradu su ogradili policijskom trakom.

- Policajci su ga molili da mirno otvori vrata, ali je odbio i rekao da će ih sve zaklati - rekao nam je jedan od susjeda.

Nakon pet i pol sati pregovora i taktiziranja, policija rastrojenog muškarca napokon privela
Nakon pet i pol sati pregovora i taktiziranja, policija rastrojenog muškarca napokon privela

Vidjeli su ga kako maše i prijeti nožem, ulazi u stan, a potom se vraća na balkon. Pritom je palio cigarete i točio Jack Daniel’s u čašu. Neki susjedi rekli su nam da su policajci probali ući u njegov stan iz susjedova, koji se nalazi ispod, ali da je i njima prijetio da će ih ubiti ako dođu gore. Pet sati su dva pregovarača razgovarala s njim, no pomaka je bilo tek nakon što su u pregovore uključili njegovu suprugu i bliske prijatelje. Sat vremena kasnije mirno je otvorio vrata i policija ga je odvela bez upotrebe sile.

Prevezli su ga u medicinsku instituciju.

- Prije dva dana bili smo s njim na piću, činio se normalan i priseban, pili smo i zezali se - rekao nam je njegov prijatelj iz kvarta. Njemu, kao ni ostalima koji ga poznaju, nije jasno kako je do ovoga moglo doći.

- Vidjeli smo da je na ‘fejsu’ to jutro objavljivao fotografije alkohola i tableta, ali nismo te objave shvaćali ozbiljno, mislili smo da je riječ o šali - komentirala je njegova poznanica.

Mirando Mrsić: Jako nam je žao kolege

Dan nakon drame susjedi iz njegova ulaza nisu bili previše razgovorljivi.

- Uvijek je bio u redu. Učinio je jako puno za naš kvart kao vijećnik i predsjednik Mjesnog odbora te mislim da je bio pod jako velikim stresom - rekla je susjeda.

Pričaju i da nikad ranije nije bilo sličnih scena.

- Iznimno nam je žao kolege, kojemu je očito stres uzrokovan koronom, potresom i izborima uzeo danak. Pružit ćemo maksimalnu podršku njemu i njegovoj obitelji jer je zdravlje, a posebno mentalno, temelj kvalitete čovjekova života - poručio je u ime koalicije Demokrata i Hrvatskih laburista predsjednik Demokrata Mirando Mrsić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa