Obavijesti

News

Komentari 120

Mrsić o kolegi koji je razbijao i urlao u Sopotu: Jako nam ga je žao, sve je to zbog stresa...

Mrsić o kolegi koji je razbijao i urlao u Sopotu: Jako nam ga je žao, sve je to zbog stresa...
9

MIJEŠAO ALKOHOL I TABLETE Zagrebački policajci satima su pregovarali s vidno rastrojenim nezavisnim kandidatom na izborima da mirno napusti svoj stan. On im je prijetio klanjem

VIDEO

Ovo je moj dom! Isključili su mi struju, ne mogu puštati muziku i kaj da sad radim? Kaj? Kaj?, vikao je u nedjelju poslijepodne s balkona u zagrebačkom naselju Sopot M.D., nezavisni kandidat na izborima na listi Demokrata i Hrvatskih laburista u VI. izbornoj jedinici.

Pogledajte video: Mahao nožem u Sopotu

Pokretanje videa...

Privođenje muškarca u Sopotu 00:54

Drama je trajala od 16.30 sati, nakon što je zagrebačka policija dobila prvu dojavu o narušavanju javnog reda i mira u Ulici Milana Kovačevića, sve do 23 sati, kad je muškarac s policajcima izašao iz stana.

Sve je počelo prijepodne, oko 10 ili 11 sati, nakon što je M.D. počeo puštati glasnu muziku. Iako se pričalo da je suprugu i djecu istjerao iz stana, ona je, doznajemo, otišla jer je ranije imala dogovor.

Mahao i prijetio nožem

U jednom trenutku počeo je razbijati po stanu, udarati nogama po zidovima, te su susjedi pozvali policiju. Uz temeljnu policiju, pred zgradu su kasno poslijepodne stigli i specijalci, ekipa za posebne zadaće i Hitna pomoć.

Znatiželjne prolaznike su zamolili da se odmaknu od zgrade zbog vlastite sigurnosti, a oko 19 sati zgradu su ogradili policijskom trakom.

- Policajci su ga molili da mirno otvori vrata, ali je odbio i rekao da će ih sve zaklati - rekao nam je jedan od susjeda.

Nakon pet i pol sati pregovora i taktiziranja, policija rastrojenog muškarca napokon privela
Nakon pet i pol sati pregovora i taktiziranja, policija rastrojenog muškarca napokon privela

Vidjeli su ga kako maše i prijeti nožem, ulazi u stan, a potom se vraća na balkon. Pritom je palio cigarete i točio Jack Daniel’s u čašu. Neki susjedi rekli su nam da su policajci probali ući u njegov stan iz susjedova, koji se nalazi ispod, ali da je i njima prijetio da će ih ubiti ako dođu gore. Pet sati su dva pregovarača razgovarala s njim, no pomaka je bilo tek nakon što su u pregovore uključili njegovu suprugu i bliske prijatelje. Sat vremena kasnije mirno je otvorio vrata i policija ga je odvela bez upotrebe sile.

Prevezli su ga u medicinsku instituciju.

- Prije dva dana bili smo s njim na piću, činio se normalan i priseban, pili smo i zezali se - rekao nam je njegov prijatelj iz kvarta. Njemu, kao ni ostalima koji ga poznaju, nije jasno kako je do ovoga moglo doći.

- Vidjeli smo da je na ‘fejsu’ to jutro objavljivao fotografije alkohola i tableta, ali nismo te objave shvaćali ozbiljno, mislili smo da je riječ o šali - komentirala je njegova poznanica.

Mirando Mrsić: Jako nam je žao kolege

Dan nakon drame susjedi iz njegova ulaza nisu bili previše razgovorljivi.

- Uvijek je bio u redu. Učinio je jako puno za naš kvart kao vijećnik i predsjednik Mjesnog odbora te mislim da je bio pod jako velikim stresom - rekla je susjeda.

Pričaju i da nikad ranije nije bilo sličnih scena.

- Iznimno nam je žao kolege, kojemu je očito stres uzrokovan koronom, potresom i izborima uzeo danak. Pružit ćemo maksimalnu podršku njemu i njegovoj obitelji jer je zdravlje, a posebno mentalno, temelj kvalitete čovjekova života - poručio je u ime koalicije Demokrata i Hrvatskih laburista predsjednik Demokrata Mirando Mrsić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.

Mladić iz 'šlep bande' s drugim partnerom ukrao još 17 auta: Prodavali su ih u staro željezo
KRALI PO PARKIRALIŠTIMA

Mladić iz 'šlep bande' s drugim partnerom ukrao još 17 auta: Prodavali su ih u staro željezo

Mladić (22) i 56-godišnjak s javnih su parkirališta krali neregistrirana vozila, a u dva navrata odvezli su ih uz pomoć vozila za vuču. Mladića sumnjiče i za još sedam krađa s 27-godišnjakom
Provjerite listiće Eurojackpota! Veliki dobitak ide u Zagreb
IZVUČEN DOBITNI JOKER

Provjerite listiće Eurojackpota! Veliki dobitak ide u Zagreb

U 118. kolu igre Joker izvučen je dobitni Joker broj 423632, koji je nekome iz Zagreba donio dobitak Joker 6 u iznosu od 437.029,87 eura