Obavijesti

News

Komentari 33

Pijana je usmrtila mladenku na dan vjenčanja. U zatvoru plače: 'Život mi je gotov, ja sam dobra'

Pijana je usmrtila mladenku na dan vjenčanja. U zatvoru plače: 'Život mi je gotov, ja sam dobra'
2

U razgovoru s roditeljima izrazila je nadu kako će sudac prepoznati koliko ona žali za tim što se dogodilo i kako ona nije loša osoba. Ponavljala je i kako nikad više neće napraviti nešto slično...

VIDEO

Moj cijeli život je gotov, kukala je u zatvoru u Južnoj Karolini 25-godišnja Jamie Lee Komorski dva dana nakon što je pijana izazvala prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradala Samantha Hutchinson, dok je njezin suprug Aric jedva preživio.

Navedeni par se vjenčao nekoliko sati prije, slavili su s prijateljima i obitelji, a onda je Komorski, koja je vozila gotovo triput brže od ograničenja (105 u zoni 40), koja je u krvi imala tri puta veću količinu alkohola od dozvoljene (dopušteno 0.8 promila), zauvijek prekinula njihovu idilu.

Svojim automobilom naletjela je na golf vozilo u kojem su bili mladenci. Policajci koji su prvi izašli na teren kažu da je Komorski bila zbunjena te da je govorila kako je nju nešto udarilo... Prvotno je odbila test na alkohol. Kazala je da je na ljestvici od 1 do deset trijezna za 'osmicu' i da je popila samo jedno pivo i jednu tekilu.

Samantha je proglašena mrtvom na licu mjesta. Još je bila u vjenčanici. Aric je prevezen u bolnicu zbog ozljede mozga i višestrukih prijeloma.

Pijana vozačica usmrtila mu je suprugu prve bračne večeri: 'Ukrala nam je predivnu osobu'
Pijana vozačica  usmrtila mu je suprugu prve bračne večeri: 'Ukrala nam je predivnu osobu'

- O moj Bože. Zašto se meni ovo dogodilo? Zašto ja? Bit ću tu godinama i godinama - plakala je Komorski u zatvoru nakon privođenja, prenosi NY Post.

Svojem ocu, koji joj je za vrijeme posjete kazao da mora očvrsnuti, kroz suze je odgovorila kako to ne može i kako 'samo želi da sve što prije završI'. On joj je poručio kako je i dalje vole i da će biti uz nju.

'Pa valjda će me pustiti...'

U pojedinim razgovorima s obitelji i prijateljima, koje je pribavio The Post & Courier, kazala je i kako se nada da će uskoro biti puštena iz zatvora...

- Tu ima ljudi koji su zapravo ubili nekog namjerno. Pa i njih puste uz jamčevinu. Nisam htjela da se to dogodi. Osjećam se kao užasna osoba - kazala je navodno prijateljima koji su je posjetili.

U razgovoru s roditeljima izrazila je nadu kako će sudac prepoznati koliko ona žali za tim što se dogodilo. Stalno je govorila da ona nije loša osoba. Ponavljala je i kako nikad više neće napraviti nešto slično. 

Otac ju je upozorio da ne govori o nesreći jer se zatvorska komunikacija snima, ali ona ga nije poslušala. Rekla mu je da se želi ispričati. On joj je, svjestan situacije, kazao i kako će 'morati provesti neko vrijeme iza rešetaka'.

Njezini odvjetnici tražili su od suda da je pusti na slobodu uz jamčevinu od 100.000 dolara. Govore kako bi je poslali i na rehabilitacijski program. Kažu i kako ona nije opasnost za društvo. U prošlosti je više puta imala problema s policijom zbog nepoštivanja propisane brzine prilikom vožnje.

'Još pokušavam sve shvatiti...'

Komorski je u pritvoru te će pred sud izaći u lipnju. Optužena je za ubojstvo iz nehaja i tri kaznena djela vožnje pod utjecajem. Prijeti joj do 75 godina zatvora.

Pijana usmrtila mladenku, a on jedva preživio. Sad su otkrili da je vozačica imala 2,61 promil
Pijana usmrtila mladenku, a on jedva preživio. Sad su otkrili da je vozačica imala 2,61 promil

Nesretni Aric podigao je i privatnu tužbu protiv Komorski, ali i protiv pet kafića u kojima je boravila te večeri, jer su joj točili alkohol iako je bila vidno alkoholizirana.

- Ti kafići imaju dužnost ne dozvoliti ljudima da piju ako su već teško alkoholizirani - kazali su njegovi odvjetnici.

Aric je prošlog tjedna prvi put govorio o kobnoj večeri s kraja travnja...

- Još pokušavam sve to shvatiti. Ta noć, i taj put s apsolutnog vrhunca do apsolutnog dna. Teško je... Ukrala mi je predivno ljudsko biće koje nije smjelo biti ukradeno. Zadnje što mi je Samantha rekla, čega se sjećam, je da ne želi da ova noć završi. Probudio sam se u magli, čim sam vidio majčino lice znao sam da nešto nije kako treba - kazao je neutješni Aric.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu