Obavijesti

Promo sadržaj

Muška plesna grupa otkriva: kako povećati svoju muškost?

Muška plesna grupa otkriva: kako povećati svoju muškost?
1

Dugo vremena su bila prihvaćena staromodna mišljenja da je »normalno« da muškarci idu gledati ženski striptiz, ali o muškom striptizu nije se puno govorilo

Muški striptizi postoje i vrlo dobro su posjećeni, a dečki iz muške striptiz grupe Total Knockout podijelili su s nama mišljenja svoje publike. Rekli su nam da njihove posjetiteljice bolje reagiraju na obdarenije muškarce, ali su i naglasili da je spolni organ moguće i povećati.

Pozdrav Total Knockout, možete li nam se ukratko predstaviti i reći nam koje tajne ćete nam otkriti Vašeg intervjua?
Bok, mi smo Ricky, Deni, Rocki i Nejc, članovi striptiz grupe Total Knockout, a najbolje smo poznati po svojim profesionalnim, plesno-erotičnim tematskim predstavama za žene na području bivše Jugoslavije.
S obzirom na broj naših obožavateljica od 18 do preko 60 godina, možemo reći da mnoge žene povremeno prisustvuju događajima kojima je glavna točka muški striptiz i oduševljene su njim.

>>Kliknite ovdje, ako Vas zanima proizvod s kojim su striperi iz grupe Total Knockout povećali spolne organe<<

Tajne koje ćemo Vam otkriti su zapravo pitanja muškaraca – zbog čega žene koje su u vezama posjećuju mjesta na kojima se odvija striptiz i što dobiju tamo, što ne mogu dobiti doma? Privlači li ih zaista toliko pogled na veći muški spolni organ?

Odlično, za početak recite nam gdje sve nastupate?
Nastupamo na brojnim proslavama, a najviše na području biše Jugoslavije. Nastupamo na Miss Universe, modnim revijama, podjeli nagrada, u klubovima, diskotekama i naravno na privatnim zabavama kao što su djevojačke večeri gdje je publika najužarenija, naravno sve u granicama profesionalizma. 
 

Sada prelazimo na jedno od najvrućih pitanja – zbog čega žene idu na muški striptiz, a često to i skrivaju?
U razgovoru s njima shvatili smo da ih većina posjećuje muške striptiz nastupe zbog jedne stvari, a to je želja za nečim uzbudljivim, nečim što doma ne mogu dobiti. Žene cijene ljepotu muškog tijela za koju se mi (za razliku od prosječnog muškarca) brinemo, posebno za određene djelove tijela.


Može li nešto i prosječan muškarac napraviti kako bi potpuno zadovoljio svoju partnericu na zanimljiviji način?
Naravno. Prije svega potrebno da je da partneri imaju dobar odnos, ali o tome neka se posavjetuju s psiholozima… Naša grupa za vrijeme nastupa posebnu pažnju daje vanjskom izgledu i plesnoj tematici… Sve je mnogo kompliciranije nego što se čini na prvi pogled…..
Kao što muškarci više vole vidjeti fit i sređenu žensku osobu s oblinama na mjestu umjesto neke zanemarenog izgleda, s masnom kosom i obješenim grudima, tako i ženske vole više vidjeti muškarca koji ima mišiće umjesto pivskog trbuha. Dužina »onog dole« također igra odlučujuću ulogu haha…

Kao novinarka moram priznati da je to istina, ali zar nije to više ili manje urođeno?
Je li pivski trbuh također urođen? Ni približno. Još više ćemo Vas iznenaditi kada Vam ovo kažemo – pobrinuti se da je penis u pravoj formi i odgovarajuće dužine možda je i lakše nego dobiti trbušne mišiće za koje je potrebno mnogo rada i truda.


>>Kliknite ovdje ako želite bez problema postizati tvrdu erekciju kao u studentskim danima<<

Hoćete li nam otkriti u čemu je tajna?
To zapravo i nije tajna, posebno ne u inozemstvu, ali kod nas rijetko tko ima hrabrosti priznati da koristi bilo kakva pomagala za povećanje organa i samu erekciju. Mi takvih problema nemamo i možemo to bez problema reći.
Redovito koristimo X-core flastere koji pomažu kako pri rastu spolnog organa, tako i pri povećanju libida, boljoj izdržljivosti. Zbog toga iz upotrebljavamo prije nastupa te za osobne potrebe. 
Za bolje erekcije (ne gleđajući na to imate li poteškoće s njima ili ne) savjetujemo upotrebu gela Excite koji se može naručiti na Hrvatskoj internet stranici https://www.excitepovecanje.com/hr/  kojim možete poboljšati rad penisa u erekciji koje će biti mnogo veće i neusporedivo tvrđe.

Je li to uistinu tako jednostavno kao što kažete, zbog čega većina muškaraca to ne upotrebljava?
Područje spolnosti u Hrvatskoj je područje o kojem se ne govori. Vjerujem da bi svi bili iznenađeni koliko ljudi u Hrvatskoj upotrebljava te i slične preparate jer im mnogo pomažu.
Drugi problem je problem tipičnog balkanca s kojim se i mi susrećemo na poslu. Tipična balkanska ljubomora -  svatko bi želio biti na našem mjestu, ali mu je lakše pljuvati po nama i tim proizvodima nego da i sam pokuša nešto od sebe (i za svoje bolje) napraviti.


Tako je i na drugim područjima zato se ne brinemo oko toga. Mnogo je lakše pljuvati po susjedovom novom automobilu nego sebi kupiti bolji, ili po sportašima koji sami pretrče 20-ke kilometara…

Da, to mi je poznato. Koja je funkcija flastera i na koji način oni pomažu?
Možemo Vam reći kako ih mi upotrebljavamo. X-core flasteri su vrlo jednostavni za upotrebu, zalijepite ih na gladak i ravan dio tijela (npr. ispod bicepsa da su manje vidljivi) i mijenjate ih svako 24 sata. U tih 24 sata Vaša koža iz ljepila upije sve sastojke koji su prisutni u njemu (prirodni afrodizijaci).
Nakon 24 sata jednostavno zamijenite stari flaster i nalijepite novi. Prvi rezultati biti će vidljivi nakon nekoliko tjedana upotrebe. Ukoliko želite još bolje rezultate savjetujemo 2-3 mjesečnu neprestanu upotrebu s kojom ćete unijeti dovoljno prirodnih sastojaka.
Ti sastojci u Vašem tijelu na prirodan način ubrzaju protok krvi, podižu razinu testosterona i povećavaju spolnu funkciju.


Preporučate li više flastere ili gel?
Mi koristimo oba proizvoda jer su oba kompatibilna, ali to ne znači da će korištenje oba proizvoda u isto vrijeme odgovarati nekom drugom kao što odgovara nama. Svako tijelo je različito i za neke osobe biti će dovoljno i korištenje samo jednog proizvoda.
Za Excite gel se većinom odlučuju oni koji žele poboljšati erekcije, koji teško dolaze do njih ili su previše mlohave. Gel se premaže preko organa prije spolnog odnosa, a djeluje tako da brzom izmjenom temperature na prirodan način prouzrokuje da tijelo pošalje veće količine krvi u penis, a tim postupkom dolazi do dužih i tvrđih erekcija.

Mogu li se proizvodi kupiti i u Hrvatskoj tj. gdje se mogu kupiti?
Želim naglasiti još jednu stvar – mi kao striptiz grupa koja zarađuje zbog izgleda svog tijela, sigurno ne bi na svoj spolni organ nanosili neprovjerene proizvode kojim bi mogli ugrozili svoje zdravlje ili tijelo. Zato vas savjetujemo da proizvode naručite na službenoj internet stranici za Hrvatsku ili preko telefonskog broja hrvatskog predstavništva za spomenute proizvode : 099 425 7254.

Službene internet stranice
https://www.xcorepovecanje.com/hr/
https://www.excitepovecanje.com/hr/
Bez obzira na natpis na mojim boksericama (Addicted = ovisan) na donjoj slici ne brinite, o tim proizvodima ne možete postati ovisni. Jedina »nuspojava« je da Vaša partnerica postane ovisna o Vama!
U mojim boksericama možete vidjeti X-core flastere, koji nam omogućavaju da nas djevojke rijetko gledaju u oči ;)


 

I jedna poruka za kraj?
Djevojke ako želite začiniti novogodišnju zabavu, privatnu zabavu, rođendan ili djevojačku večer, iznajmite stripere i garantiramo da Vam neće biti žao.
Dečki Vas pozivamo da se promijenite i napravite nešto na sebi i za sebe, umjesto da budete glavni kritičari.
Ukoliko sada ne želite napraviti 200 sklekova i trbušnjaka, možete barem zalijepiti flaster jednom na dan ili prije spolnog odnosa upotrijebite gel da Vaše ljepše polovice budu zadovoljne.
Vjerujte nam iz vlastitog iskustva – znati će Vam pokazati svoju zahvalnost.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca
PROMO

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca

Incijativa „Financije za nove generacije" ključan je korak u osnaživanju financijske pismenosti i poduzetničkog duha među mladim generacijama u Hrvatskoj
Društva za osiguranje i HUO motiviraju mlade na usvajanje financijskih znanja i vještina
PROMO

Društva za osiguranje i HUO motiviraju mlade na usvajanje financijskih znanja i vještina

Kako bi upoznali mlade s mogućnostima upravljanja rizicima u rješavanju različitih životnih situacija i izazova, društva za osiguranje i Hrvatski ured za osiguranje provode raznovrsne informativno-edukativne aktivnosti