News

Komentari 130

Ubijeni profesor bio je omiljen u školi: 'Klinci su ga obožavali'

Ubijeni  profesor bio je omiljen u školi: 'Klinci su ga obožavali'

Četvero ljudi je privedeno zbog sumnje da su u subotu premlatili muškarca i ostavili ga teško ozlijeđenog na cesti. On je u bolnici preminuo. Kako doznajemo, radi se o 34-godišnjem profesoru engleskog...

U subotu, 29. svibnja, muškarac je pretučen u Varaždinu. 34-godišnjak je nepomično ležao kod Graberja i pronašli su ga prolaznici. On je hitno prevezen u varaždinsku Bolnicu gdje je i preminuo.

Kasnije je utvrđeno da ga je napalo više ljudi. Brzom intervencijom i opsežnim taktičkim postupanjem na terenu policijski službenici Policijske uprave varaždinske identificirali su četiri osobe koje se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom i to 24-godišnju ženu i tri muškarca starosti 20, 25 i 29 godina. Oni su privedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su na ulici Graberje ispred jedne udruge fizički napali 34-godišnjaka, te ga izudarali drvenim palicama po glavi i tijelu i nanijeli mu teške ozljede, nakon čega su ga teško ozlijeđenog ostavili da leži na asfaltu.

On je kasnije preminuo u varaždinskoj bolnici.

Neslužbeno doznajemo da je preminuo 34-godišnjak, inače profesor engleskog jezika.

– Strašno. Klinci su ga obožavali. Bio je i razrednik maturantima – rekao nam je jedan od djelatnika škole.

Zašto je došlo do napadala četvorke na profesora zasad se još ne zna.

– Ništa vam ne mogu reći – ističu iz Državno odvjetništva.

Neslužbeno doznajemo da su napadači i profesor poznali, no koji je bio motiv napada se utvrđuje.

 

Najčitaniji članci