Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarca (47) ubio strujni udar dok se tuširao, našao ga otac

Goran M. (47) je tijekom tuširanja dotaknuo slavinu koja je bila pod naponom. Na mjestu je poginuo. Mrtvog ga je u kupaonici našao shrvani otac Slobodan (70)

24sata
Foto: 24sata
3 komentara

Muškarac iz sela Ćela kod Prijedora u ponedjeljak poslijepodne na mjestu je umro nakon što ga je, dok se tuširao, udarila struja. Živio je u kući sa ocem Slobodanom (70). Policija je utvrdila da je Goran M. (47) tijekom tuširanja dotaknuo slavinu koja je zbog neispravnog bojlera bila pod naponom. Na mjestu je preminuo.

- Goran je bio sin kakvog je svaki otac poželjeti mogao - rekao je shrvani otac. Ispričao je kako su prije nesreće bili u vrtu. Kada su završili s poslom sjeli su jesti. 

- S objedom sam završio ranije i otišao sam prileći. Probudio me šum vode koju sam čuo u kupaonici. Digao sam se i u sobama potražio sina. Otvorio sam vrata kupaonice, voda je prelijevala preko ruba kade, a Goran je zgrčen sjedio u kadi, u ruci je držao tuš. Dohvatio sam tuš i stresla me struja. Istrčao sam u hodnik u isključio bojler. Sina sam jedva iznio iz kade - rekao je Slobodan. Goran je bio nezaposlen. 

- Nakon smrti majke ostao je živjeti s ocem. Živjeli su teško i zbog nestašice novca nije se ni ženio – rekao je Zoran.

Možda vas zanima i ovo:
Message