Obavijesti

News

Komentari 47

Muževnost je open 'in': To je novi hit, svi su ludi za bradom

Muževnost je open 'in': To je novi hit, svi su ludi za bradom
1

U posljednjih godinu dana, sve više hrvatskih političara eksperimentira sa izgledom i odlučuje se na puštanje brade. Posljednji među njima je Klub zastupnika SDP-a Arsen Bauk

VIDEO

Ne tako davno, prije dvadesetak godina, nepisano pravilo koje se odnosi na stilski izričaj visokih dužnosnika i političkih figura bili su obavezno odijelo i kravata - i glatko obrijano lice. Među rijetkima koji su tome prkosili bio je pokoji šef SDP-a Ivica Račan, HDZ-ov Vladimir Šeks i bivši predsjednik Stjepan Mesić.

Na bradatog Peđu Grbina i Ivana Pernara već smo se navikli, no sada sve više političara eksperimentira s izgledom, a posljednji  koji se prepustio trendu puštanja brade je predsjednik Kluba SDP-a Arsen Bauk. Svoj je novi bradati imidž prošetao danas u Saboru.

Zagreb: Arsen Bauk dao izjavu o slučaju Vozač

Prije njega, s ljetne pauze bradati su se vratili i šef SDP-a Davor Bernardić, ali i predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

I dok se Bernardić svojeg ležernijeg, ljetnog bradatog izdanja vrlo brzo riješio i opet primio britvice, Jandroković je i nakon ljeta nastavio njegovati svoj novi muževni imidž.

Na pitanje novinara kako to da se odlučio za promjenu, Jandroković je još ranije odgovorio: 'Cijeli život sam bio bez brade, sada sam ju pustio na nagovor supruge, svidjelo joj se'. 

Zadar: Susret župana Longina i Jandrokovića te zajednički obilazak terminala Gaženica

S bradatim 'lookom' svojedobno je eksperimentirao i Milijan Brkić, koji s povremeno pojavljivao u javnosti s jednodnevnom čekinjastom bradom. 

Na dramatičnu promjenu izgledao odlučio se i bivši šef Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević. Prije nego što se krenuli njegovi problemi sa zakonom, Vidošević je u svojim pojavljivanjima u javnosti bio uredno obrijan.

No kada su nakon podizanja optužnice za korupciju krenula ročišta, Vidošević je na sud redovito doalzio s dugačkom, pomalo zapuštenom bradom. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u