News

Komentari 3

Na autocesti zaustavili dječaka (5): Krenuo kupiti Lamborghini

Na autocesti zaustavili dječaka (5): Krenuo kupiti Lamborghini

Petogodišnjak, koji je ostao anoniman jer je maloljetnik, odgovorio mu je da se odvezao od kuće u automobilu svojih roditelja nakon što se posvađao s majkom...

Policajac koji je u ponedjeljak na autocesti u državi Utah zaustavio jedan automobil nemalo se iznenadio kad je shvatio da je na mjestu vozača jedan petogodišnjak. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Zamijetivši vozilo koje se vrlo sporo kretalo lijevim trakom autoceste Interstate 15, policajac je uključio sirenu, a vozač se disciplinirano prestrojio u trak za zaustavljanje.

Razgovor 'vozača' i policajca snimljen na videozapisu nadzorne kamere koji je objavila policija, na YouTubeu je pregledan gotovo 760.000 puta.

- Imaš pet godina? - kaže policajac. "

- Ajme! - dodao je i  potom dječaka upitao gdje je naučio voziti i zapisao ostale pojedinosti. 

Petogodišnjak, koji je ostao anoniman jer je maloljetnik, odgovorio mu je da se odvezao od kuće u automobilu svojih roditelja nakon što se posvađao s majkom. Policajcu je kazao da ga je razljutilo to što mu je rekla da mu ne želi kupiti Lamborghini. 

- Nakon svađe odlučio je sjesti u automobil i krenuti u Kaliforniju kako bi ondje sam kupio Lamborghini. Vjerojatno bi mu za kupnju nedostajalo novca jer je u novčaniku imao samo 3 dolara - tvitala je policija, ne želeći odgovoriti na dodatna pitanja o ljutitom dječačiću.

SADA DOBIVA PONUDE ZA VOŽNJE 

Samo dan nakon što su mediji izvijestili o dječaku, na mail njegovih roditelja počele su stizati ponude, piše kutv.com

Vlasnici ovog skupocjenog automobila te razne tvrtke odnosa s javnošću, zatražili su da se dječak dođe voziti Lamborghiniju. 

Jedan od vlasnika, zbog priče koja se proširila internetom, dovezao je svoj Lamborghini ispred kuće dječaka te mu omogućio vožnju.

Obitelj još uvijek odlučuje što će s ostalim ponudama. 

Najčitaniji članci