Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Na dnu Save našli auto i tijelo: Sletio je s ceste i pao u rijeku

Daljnjim očevidom, te obdukcijom tijela biti će utvrđeno da li se radi o muškarcu (42) iz Vidovica čiji je nestanak prijavljen dva dana ranije

Foto: FUCZ
1 komentara

Federalna uprava civilne zaštite BiH u srijedu je angažirala jedinice za spašavanje pod vodom s potrebnom opremom zbog potrage za nestalom osobom za koju se sumnja da je osobnim automobilom upala u rijeku Savu na području Vidovica u općini Orašje.

Krim policajci MUP-Orašje, Odjela za istrage, prije nego su pozvani ronioci izašli su na teren i provjerom navedene lokacije pronašli tragove koji su ukazivali na mogućnost slijetanja u rijeku Savu.

Kada su stigli ronioci njih šest je zaronilo u hladnu Savu. Unatoč slaboj vidljivosti pri prvom zaronu pronašli su na dnu automobil. Vozilo je nađeno deset metara od obale, na dubini od pet metara i dvadeset metara nizvodno od mjesta gdje je sletjelo s ceste u rijeku Savu, naveli su iz Federalne uprave civilne zaštite.

Automobil je iz rijeke izvučen nešto prije nego je pala noć, oko 17.30 sati, nažalost u njemu je pronađeno mrtvo tijelo. Daljnjim očevidom, te obdukcijom tijela biti će utvrđeno da li se radi o muškarcu (42) iz Vidovica čiji je nestanak prijavljen dva dana ranije.

Možda vas zanima i ovo:
Message