Obavijesti

News

Komentari 25

Na Interliberu i ove godine do knjige već za jednu lipu!

Na Interliberu i ove godine do knjige već za jednu lipu!
1

Ponuda izlagača tradicionalno je bogata, a svakako treba izdvojiti ponudu informatičke literature na štandu knjizara.hr izdavačke kuće VIDI

VIDEO

U tijeku je jubilarni 40-ti Interliber koji nas svake godine razveseli svojom velikom ponudom ali i novim, originalnim pogodnostima kupnje, uvijek drage nam knjige. Ponuda izlagača tradicionalno je bogata, a svakako treba izdvojiti ponudu informatičke literature na štandu knjizara.hr (paviljon 6, štand 12e) izdavačke kuće VIDI.

Za posjetitelje Interlibera knjizara.hr, kao najveća informatička knjižara u Hrvatskoj, i ove je godine pripremila originalnu akciju „1-2-3“ u kojoj kupac treću odabranu knjigu dobije za jednu lipu, a za drugu plati tek 50% od ionako snižene sajamske cijene.

Knjižara.hr na ovom Interliberu tako nudi  brojne popularne bestsellere  na hrvatskom jeziku – Mrežna forenzika, Moderni Web, Načela dobrog Web dizajna, Knjiga za CSS3, Naučite Python, Programiranje u jeziku C++, Programiranje C# i druge po sajamskim cijenama ali u već spomenutoj akciji po cijeni za samo jednu lipu!

Tu si i novi naslovi kao što je knjiga o planetarno popularnom  WordPressu te knjiga za Web programinje – EMCAScript 6, koje se mogu nabaviti po sajamskim atraktivnim cijenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Informatika je u Hrvatskoj opet postala iznimno popularna, posebno ove godine, kada nam u osnovne škole širom Hrvatske dolazi čak 45.000 mikroračunala, što je poruka svima da je informatička revolucija počela i da je vrijeme da se svi u nju uključimo. Informatičke knjige su odlična prilika da se u to krene već danas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1