News

Komentari 1

Na ipsilonu u frontalnom sudaru pogino Slovenac

Na ipsilonu u frontalnom sudaru pogino Slovenac

V.F. (66) prešao je na suprotnu stranu kolnika te se frontalno sudario sa Audijem A4 talijanskih registracija. Još je četvero ljudi ozlijeđeno

Desetak vatrogasaca rezalo je lim kako bi iz uništenog vozila izvukli tijelo Slovenca V.F. (66). Slovenac je Daewoo lancerom išao prema moru i, iz za sad neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu stranu kolnika te se frontalno sudario sa Audijem A4 talijanskih registracija u subotu iza 10 sati između čvora Kanfanara i odmorišta Bale. Talijan (57) ga je pokušao  izbjeći, no bezuspješno te se na koncu zaustavio uz zaštitnu ogradu.
Slovenac je od siline udarca preminuo na mjestu, a suvozač u njegovu automobilu je, sa po život opasnim ozljedama, prebačen u pulsku Opću bolnicu.
Vozač iz Audija i njegove dvije putnice su prebačeni u bolnicu u Puli. Njihove ozlijede još nisu okarakterizirane. Ne bi li se utvrdile sve okolnosti nesreće, naložena je obdukcija tijela Slovenca. Zbog nesreće je cesta bila zatvorena od 10.45 sati te su se na Istarskom ipsilonu stvorile kilometarske kolone.

Najčitaniji članci