News

Komentari 0

Na području Rijeke: U dvije je nesreće ozlijeđeno četvero ljudi

Na području Matulja i Rijeke u utorak je u dvije prometne nesreće teško ozlijeđeno četvero ljudi. Nesreća u kojoj je teško ozlijeđeno troje je bila oko 19 sati na ŽC 5012 kod Velih Muna. 41-godišnji vozač Renaulta riječkih registracijskih oznaka je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i sletio izvan kolnika. Automobil je potom udario u stablo te se od siline udarca zarotirao na suprotnoj strani kolnika. Uz vozača u nesreći su ozlijeđene 44-godišnja i maloljetna putnica, te su prevezeni u KBC Rijeka gdje su im svima utvrđene teške ozljede.

Na Zametu u Rijeci je oko 22.10 sati teško ozlijeđen 20-godišnji vozač mopeda marke Gillera. Prilikom polukružnog okretanja u ulici Ivana Ćikovića Belog, osobno vozilo marke BMW, riječkih registracijskih oznaka, a kojim je upravljao 46-godišnji muškarac, udarilo je u moped koji se od udarca s vozačem srušio na kolnik. Prevezen je također u KBC Rijeka poradi pružanja medicinske pomoći.

Inače tijekom utorka se na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo 14 prometnih nesreća, srećom bez težih posljedica.

Na području Rijeke: U dvije je nesreće ozlijeđeno četvero ljudi