Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Na Rabu i dalje traje sanacija područja gdje se nakupio plin

Okna komunalne infrastrukture se provjetravaju kako bi nakupljeni plin izašao iz podzemlja, a s tim postupkom će se nastaviti dok se ne utvrdi da se stanje normaliziralo

Dio grada Raba evakuiran zbog curanje plina iz oštećenih instalacija u tlu
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1 komentara

U staroj gradskoj jezgri Raba i dalje traje sanacija prostora u kojem je nakupljen plin propan-butan istekao iz oštećene instalacije, ali je stanje nešto povoljnije jer su izmjerene razine plina u zraku manje, izjavio je u srijedu načelnik Stožera civilne zaštite i zamjenik gradonačelnika Raba Denis Deželjin.

Dio grada Raba evakuiran zbog curanje plina iz oštećenih instalacija u tlu | Autor: Goran Kovacic/PIXSELL Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Okna komunalne infrastrukture se provjetravaju kako bi nakupljeni plin izašao iz podzemlja, a s tim postupkom će se nastaviti dok se ne utvrdi da se stanje normaliziralo, kazao je Hini.

Za sad je, pojašnjava, nemoguće utvrditi kad će sigurnosno stanje biti dovoljno dobro da se omogući povratak stanara, koji su privremeno preseljeni.

OPASNO STANJE Plin curio na Rabu: 'Puna mi je kapa, ja ne mogu do imovine...'

Iz nekoliko ulica staroga grada Raba iseljene su dvije obitelji uz još 60-tak gostiju obližnjeg hotela. Pristup tom području je zabranjen zbog opasnosti od eksplozije propan-butana.

Dio grada Raba evakuiran zbog curanje plina iz oštećenih instalacija u tlu | Autor: Goran Kovacic/PIXSELL Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Istjecanje plina iz oštećene instalacije u prizemlju hotela koje se proširilo komunalnom infrastrukturom uočeno je u ponedjeljak navečer. (pm)

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message