Obavijesti

News

Komentari 102

Na sahrani u Srbiji otkrili da je pokojna zabetonirala muža u podrumu i odsjekla mu glavu

Na sahrani u Srbiji otkrili da je pokojna zabetonirala muža u podrumu i odsjekla mu glavu

Tijelo Ivana S. pronađeno je u utorak u selu Veliko Trnjane kod Leskovca u Srbiji, i to na dan sahrane njegove žene Biljane S. (38). Sumnjaju da ga je ubila još prije tri godine. Glavu su mu našli u bačvi

VIDEO

Tijelo Ivana S. pronađeno je u utorak u selu Veliko Trnjane kod Leskovca u Srbiji, i to na dan sahrane njegove žene Biljane S. (38), piše Kurir. Sumnja se da ga je žena zajedno s ljubavnikom ubila te su ga potom zalili betonom.

Glava nesretnog muškarca navodno je pronađena u bačvi, a ispod bačve vidljivi su tragovi svježeg betona. Navodno je sve priznao ljubavnik, nakon što se žena ubila. 

Kako prenose srpski mediji, ona je tri godine uvjeravala suprugovu obitelj da je s njim sve u redu i da on radi u inozemstvu. Na njezinoj sahrani, kad se sve saznali, jedan od njezinih rođaka se srušio i umro.

Horor u Srbiji: U podrumu našli leš muškarca zalivenog u beton
Horor u Srbiji: U podrumu našli leš muškarca zalivenog u beton

- Cijelo selo došlo je na sahranu i svi su bili vidno tužni i potreseni, pa je tako jedan Biljanin rođak koji ima preko 70 godina umro. Njemu je pozlilo na ispraćaju i pao je na zemlju na sred pogreba. Bilo mu je izuzetno teško i sve vrijeme na sahrani je plakao. U jednom trenutku samo je pao i svi su potrčali, ali već je bilo kasno. Njegova sahrana je danas - kaže jedan mještanin.

Shrvanu obitelj je na dan sahrane dočekao novi šok kada su u kući otkrili tijelo njenog supruga koje je, kako su čini, tu krila tri godine.

- Govorila je da joj je muž na privremenom radu u Rusiji. Više od tri godine ga nismo vidjeli. Vjerujte, svi smo u šoku - rekao je za Kurir jedan od mještana sela Veliko Trnjane.

Nesretni čovjek radio je u Rusiji pet godina te postoji trag da je 2019. godine ušao u zemlju, ali ga otada nitko nije ni vidio, ni čuo.

- Uvijek je pričala da joj je muž u Rusiji i to mrtva hladna. Ali se sjećam da je jednom od mene tražila da najstarijoj kćerki napišem poruku i predstavim se kao njen muž. Trebalo je da napišem: Tata je dobro, razbio mi se telefon, nemam mnogo vremena da vas nazovem... Kao, da se dijete ne brine. Očigledno, sve je jako dobro krila - ispričala je kolegica te dodaje da su svi u tvornici u kojoj je radila sumnjali da je u tajnoj vezi sa jednim mlađim kolegom koji je od jučer "nestao" i izbrisao sve profile sa društvenih mreža.

B. S. je navodno, obitelji pričala da je on u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni sa kim iz Srbije iako je jedna od kćeri na majčin nagovor pričala kako se čuje s ocem.

- Govorila je da se muž čuje sa jednom od kćerki redovno, a djevojčica je zaista to pričala po selu. Čuli smo da je policiji priznala da je to radila na nagovor majke - kažu poznanici.

Nakon što se ona navodno ubila svi su mislili da je to zato što je nesretna jer ju je muž ostavio i osuđivali su ga.

Par je imao troje djece, dvije kćeri od 19 i 14 godina, kao i sina od 10. Na svom profilu na društvenim mrežama, osim fotografije sa bratom, djecom i kolegicama pokojna nema ni jednu jedinu fotografiju sa suprugom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...

Pokazao mi je rukom da priđem krevetu, primio me za ruku i tri puta stisnuo. Tako smo se pozdravili, rekla je za 24sata Manolićeva kći Zrnka

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije

Kad se on rodio, u svijetu su se pojavili prvi radio aparati. Bilo je to vrijeme nijemog filma, Tesla je imao tad samo 66 godina, a internet, televizija i slične stvari postojale su samo u njegovoj glavi...
Umro je Josip Manolić (104)
NAJDUGOVJEČNIJI POLITIČAR

Umro je Josip Manolić (104)

Preminuo je Josip Manolić, jedan od najdugovječnijih hrvatskih političara. Bio je drugi predsjednik Vlade Republike Hrvatske i bivš visokopozicionirani pripadnik UDBA-e