Obavijesti

News

Komentari 0

Nađena kći Evite Peron za koju se mislilo da je mrtva

Nađena kći Evite Peron za koju se mislilo da je mrtva
3

Nilda Quartucci (67) koja živi u Buenos Airesu navodno je kći Eve Peron i njenog ljubavnika Pedre Quartuccija čija je žena odgojila Evinu kćer

VIDEO

Nilda je čak bila zatražila ekshumaciju Evina tijela koja je 1952. godine umrla od raka, ali argetinski sud to nije odobrio. Navodna kćer za sve krivi Peroniste koji vrše politički pritisak kako bi se cijeli slučaj zataškao.
- Već godinama znam da sam Evitina kćer. Moja majka je došla u Buenos Aires kako bi postala glumica, a ne kako bi ostala trudna. Znam da sam joj samo smetala - istaknula je Nilda.
Nju je usvojila plesačica Felisa Bonorino koja joj je na samrti priznala da je u njihov dom dovedena iz bolnice, a da joj je prava majka nikad prežaljena Evita Peron. Felisin suprug Pedro Quartucci, bio je Evitin ljubavnik koji je curicu nakon rođenja odnio svojoj kući i svojoj ženi Felisi koja ju je i odgojila.
Maria Succarat koja je pričala s Evitinim prijateljima za potrebe knjige istaknula je kako je velika mogućnost da je Nilda njena kćer.
- Poznato je da su Pedro i Evita željeli djecu. Malena je rođena u bolnici, ali dijete u trenutku kad je pokušala izgraditi karijeru nikako nije bio dobar potez - kaže Succarat.
Evitin život nakon ove epizode krenuo je uzlaznom putanjom. Upoznala je Juana Perona koji je od nje bio stariji punih 20 godina i ubrzo se za njega udala. Samo nekoliko godina poslije on je postao predsjednik Argentine, a Evita miljenica nacije.
- Samo želim potvrdu ovih navoda - dodala je Nilda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.