Obavijesti

News

Komentari 1

Nagrade 'Project Management Awards' dodjeljene po prvi put

Nagrade 'Project Management Awards' dodjeljene po prvi put
1

U zagrebačkoj Esplanadi u prosincu su se po prvi put dodjeljivale nagrade za najbolji projekt i najboljeg mladog voditelja projekta „Project Management Awards"

VIDEO

U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanada u Zagrebu 22. prosinca 2015. godine održana je prva dodjela nagrada za najbolji projekt i najboljeg mladog voditelja projekta „Project Management Awards 2015“ u organizaciji Young Crew Croatia pod pokroviteljstvom Hrvatske udruge za upravljanje projektima. 

Na dodjeli je prisustvovalo 104 uzvanika koji su uključivali predstavnika Grada Zagreba, predstavnike Ministarstva poduzetništva i obrta, upravni odbor Hrvatske udruge za upravljanje projektima i predsjednicu hrvatskog ogranka Project Management Institute, predstavnike akademije i gospodarstva, evaluacijski odbor, partnere, sponzore i prijatelje Udruge (Alumni klub Baltazar, Bodren, Ekonomski fakultet Zagreb, MBA Croatia, Pametna špica, Primakon, Veleučilište Baltazar Zaprešić i Zagrebački ansambl flauta) te ovogodišnje finaliste, uz podršku i čestitke predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Young Crew Croatia (YCC) je udruženje mladih voditelja projekata od 21-35 godina starosti, a dio je Hrvatske udruge za upravljanje projektima (HUUP), nacionalnog udruženja za projektni menadžment unutar International Project Management Association (IPMA), najstarijeg i najvećeg svjetskog udruženja za projektni menadžment koje djeluje u 62 zemlje svijeta. Njegov cilj je omogućiti mladim ljudima rad na stvarnim projektima različitog karaktera te stjecanje znanja i kompetencija upravljanja projektima kroz sudjelovanje u funkciji projektnih voditelja ili članova tima te ima veliki nacionalni značaj u razvoju trendova i praksi planiranja i upravljanja projektima, kao i razmjeni iskustava. 

„Project Management Awards“ je jedinstveno priznanje u našoj zemlji i prvi korak u profesionalnom uspjehu mladih talenata u području upravljanja projektima, a osim toga, predstavlja dobar okvir za procjenu vlastitih sposobnosti u nacionalnom konkurentskom okruženju te pruža priliku pobjednicima za sudjelovanje na internacionalnom natjecanju „IPMA Project Management Awards“ kao hrvatskog predstavnika i borbu za mjesto najboljeg mladog voditelja projekta na svijetu.

U kategoriji Najbolji projekt s mladim voditeljem kao pobjednici su izabrani:

1. Ekonomska klinika (voditelj: Andrej Hanzir, članovi tima: Katarina Guja, David Habek, Josip Golub, Emanuel Glasnović i Marin Grubić)

2. Satirova flauta (voditeljica: Nina Čubelić, članice tima: Željka Rudan, Tamara Banek, Ivana Bašić, Dunja Kozarić i Una H. Arapović)

3. The JOB HUNT (voditelj: Saša Vrcelj, članovi tima: Anja Mišić, Lora Ivanišević, Ines Orešković i Tomislav Krleža).

U kategoriji Najbolji mladi voditelj projekta kao pobjednici su izabrani:

1. Andrej Hanzir za projekt „Manager20 – Youth reshaping the future“

2. Luka Smolković za projekt „Rekonstrukcija regulacije i upravljanja turbinom i napojnim pumpama bloka C“

3. Petar Butorac za projekt „Pristupanje NEXT-a, prvog hrvatskog Junior Enterprisea, u JADE mrežu“.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

UŽIVO Ovako se slavilo u Zadru, Osijeku, Zagrebu: Jedni plesali kolo, a drugi skakali u more...
NORIJADA DILJEM HRVATSKE

UŽIVO Ovako se slavilo u Zadru, Osijeku, Zagrebu: Jedni plesali kolo, a drugi skakali u more...

Donosimo programe proslava zadnjih srednjoškolskih dana maturanata diljem Hrvatske!

VIDEO Masovna histerija nakon rezolucije o Srebrenici: Srbi su izašli na ulice u kolonama auta
NEVJEROJATNO

VIDEO Masovna histerija nakon rezolucije o Srebrenici: Srbi su izašli na ulice u kolonama auta

BEOGRAD Jučer je izglasana rezolucija o Srebrenici. Brojni građani diljem Srbije izašli na ulice i negodovali. Kralj patetike Aca Vučić mjesecima je podgrijavao atmosferu koja je nakon izglasavanje rezolucije o genocidu u Srebrenici došla do razine patološkog ludila i masovne histerije.
Žuto upozorenje za dio zemlje, vikend donosi novo nevrijeme...
VREMENSKA PROGNOZA

Žuto upozorenje za dio zemlje, vikend donosi novo nevrijeme...

Za vikend promjenljivo i nestabilno. Još u subotu česta sunčana razdolja, osobito u Dalmaciji, a u nedjelju lokalno izraženi pljuskovi praćeni grmljavinom, javlja DHMZ...