Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

'Nagutali su se dima, ležali su! Odmah smo ih uzeli i izvukli...'

U požaru stana na zagrebačkom Rudešu nitko nije ozlijeđen. Dva psa su se nagutala doma. Vatrogasci JVP Grada Zagreba izvukli su ih na sigurno. Psi su bili uplašeni

4 komentara

Peseki su bili u stanu. Čulo se kako laju kada smo došli na intervenciju. Dok smo mi navukli opremu i došli gore u potkrovlje, oni su već pali na pod. Nisu više lajali, pričaju nam vatrogasci JVP Grada Zagreba koji su u petak tijekom požara u potkrovlju kuće u Rudešu spasili dva psa pasmine bokser.

- Cijeli stan je bio pun dima i oni su se nadisali. Odmah smo ih primili i izvukli van. Nisu se otimali, nisu imali snage - kažu vatrogasci te dodaju kako su psi došli k sebi čim su uhvatili malo zraka

- I dalje su bili malo u strahu, iako smo ih izvukli. Tek kasnije su malo ustali na noge, ali vrlo brzo su počeli iskašljavati crno od tog svog dima. Vlasnik nam je rekao da će ih odvesti veterinaru. Vlasnik nam je rekao da je jedan od pasa usvojen iz azila tako da nam je njega bilo baš žao jer je vjerojatno svašta prošao u životu, ali drago namje što su sada dobro. Spasiti takva dva života je neprocjenjivo. Morali smo ih izvući od tamo - dodaje.

Iz JVP Grada Zagreba doznajemo kako je do požara došlo zbog grijaćeg tijela koje je ostalo uključeno i bez nadzora. U intervenciji je sudjelovalo 12 vatrogasaca s tri vozila. U požaru nije nitko ozlijeđen.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message