Obavijesti

News

Osvoji košulju iz filma "Mike & Dave need wedding dates"

Osvoji košulju iz filma "Mike & Dave need wedding dates"
6

Braća koja vole tulumariti Mike (Adam Devine) i Dave (Zac Efron) stavljaju oglas na Internet kako bi pronašli idealne pratilje (Anna Kendrick, Aubrey Plaza) za havajsko vjenčanje njihove sestre

Mike i Dave Stangle su mladići željni avantura i zabave, a neki bi ih nazvali i nepodnošljivima. To “neki” odnosi se na ostale članove obitelji Stangle.  Kada njihova sestra Jeanie objavi da se udaje, obitelj organizira intervenciju i zahtijevaju da Mike i Dave dovedu pratilje.  Pristojne pratilje!

Razlog za intervenciju nam se otkriva kroz niz brzih flashbackova u kojima vidimo razne budalaštine koje su dečki izvodili tijekom godina na okupljanjima obitelji Stangle.  Svi bi se lijepo zabavljali i onda bi se pojavili Mike i Dave, napili se, nabacivali curama, ponašali kao kreteni i uništili zabavu. Dakle, ovaj put su pratilje obavezne!

Kako bi ispunili zahtjev svoje obitelji Mike i Dave obraćaju se za pomoć najboljem izvoru pristojnih, uglednih djevojaka kojeg se mogu sjetiti: web stranici za oglase Craigslist.  Objavljuju primamljiv oglas u kojem piše da će njihove odabranice osvojiti besplatno putovanje na Havaje i priliku sudjelovanja u svim aktivnostima koje organizira obitelj Stangle vezanim uz vjenčanje. 

 Oglas je postao viralan a odaziv nevjerojatan pa Mike i Dave nisu imali izbora nego organizirati audiciju za kandidatkinje. Bilo ih je svakakvih – lijepih, neuglednih, čudnih, paranoičnih, blizanki koje izgledaju kao muškarci, djevojaka koje jesu muškarci….

No, nisu računali na Tatianu i Alice. One uspijevaju šarmirati braću i osvojiti titulu njihovih pratilja na vjenčanju.

Vjenčanja—i Mike i Dave—više nikada neće biti isti.

 

ISTINITA PRIČA: SVE JE POČELO S…OGLASOM NA CRAIGSLISTU:

Koliko god ovo ludo zvučalo, stvarno se dogodilo. Nastavi čitati…

DVOJICA MUŠKARACA TREBAJU PRATILJE ZA VJENČANJE

Moj brat i ja tražimo pratilje za vjenčanje. 

Mlada nam je rekla da je dolazak s pratnjom „obvezan“  kako ne bismo maltretirali uzvanike i kako bismo bili pod kontrolom. Umjesto da pozovemo neke poznanice i riskiramo neizbježna pitanja na temu „jeli to znači da on želi da naša veza postane ozbiljna?“ radije bismo poveli potpune neznanke. Još uvijek čitate? Očekujući da ćete imati pitanja sastavili smo ČPP u nastavku.
Dave, Mike... Što ja time dobivam?
• Izgovor da se dotjeraš
• Neograničenu hranu i piće cijelu noć
• Ekscentrične/iznimno opasne plesne korake (možda ćete morati potpisati izjavu odricanju od odgovornosti) 
• Avanturu 
• Misteriju
• Uzbuđenje 
• Pravu ljubav
• Naknade za autorska prava kada našu jednovečernju priču razviju u romantičnu komediju*
*ako se to dogodi (predviđamo da su šanse 85%) odbijamo da Ashton Kutcher glumi bilo kojeg od nas dvojice, no razmotrit ćemo ga za sporednu ulogu.
I – Kako biste se opisali?
Mi? Obojica smo u dvadesetima, samci, visoki,
Anglosaksonci, atletski građeni, volimo tulumariti, spuštamo dasku, opušteni smo, strastveni, mirišemo zamamno, imamo moderne frizure, odličan izbor kravata, obećavamo se obrijati, volimo svoju majku, nekoliko puta smo gledali film Love Actually, kontroverzni smo, provokativni, kratkovidni (s mentalitetom široke slike), sirovi, emotivni, osjećajni, ali ipak zločesti dečki.
Kakve djevojke tražite?
Trebale biste se javljati u parovima jer ćete željeti poznavati barem jednu osobu na ovom vjenčanju. Bilo bi idealno da ste sestre (blizanke?) ali dolaze u obzir i prijateljice, ili čak neprijateljice. Poželjno je da ste privlačne ili će vas naše tete ogovarati ali opet ne PRE atraktivne ili bi vas jedan od naših ujaka mogao zaskočiti… Trebate biti opuštene i prilagodljive budući ćemo vjerojatno izmišljati laskave laži o vama na licu mjesta. Trebate imati haljinu ili naći način da je nabavite jer mi nemamo. Ako (kada) se javite na oglas pošaljite i nekoliko svojih fotografija kako bismo provjerili je li zadovoljavate ranije navedene uvjete. Slobodno priložite i životopis, ovo je otmjeno vjenčanje i tražimo svestrane žene. Zanimljive/jedinstvene parove posebno pozivamo da se prijave!
Ovo je pomalo jezivo… Jeste li vi Craigslist ubojice?

Ne. Pa, ako želite biti tehni…nije važno. Ne, nismo. Samo iskreno želimo napraviti nešto drugačije i ne vidimo drugi način. Što bi potvrdilo da smo normalni? Facebook? Instagram? Možemo otići na probni izlazak prije vjenčanja i odgovoriti vam na pitanja uz koju čašicu ako želite?  
Mi smo ZA! Što sada?
Prvo i prvo – pametno razmišljate. Pošaljite nam e-mail, fotografije, podatke o sebi, sportske rezultate iz srednje škole, pitanja, itd. Dalje mi preuzimamo.

PRAVA BRAĆA STANGLE

Kada su objavili gore navedeni tekst na web stranici Craigslist u 9:13 13. veljače 2013. Mike i Dave Stangle su bili iznenađeni odazivom. Dave kaže: “Mislili smo kako je jedini logičan način da nađemo pratilje koje se poznaju i koje bi se družile s nama dvojicom, taj da objavimo to na Craigslist.”

Braća su zaprimila na tisuće prijava i ubrzo su privukli pozornost cijele zemlje i razgovarali o svojim kreativnim taktikama pronalaženja djevojaka s Mattom Lauerom u Today showu i Andersonom Cooperm na CNN-u. U mjesec dana otišli su na bezbroj spojeva, u dvoje i u četvero. Ubrzo je postalo jasno da je njihov primarni cilj bio zabaviti se. A ako ih je netko smatrao smiješnima još bolje. Nedugo zatim pojavila se ideja o pisanju knjige a poglavlja su pisali naizmjenično. 

Film Traže se pratilje za vjenčanje, u distribuciji Blitz film i video, pogledajte od 7.7. u svim kinima!

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=z2SRcy4nLoA

Fill out my online form.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...