Obavijesti

News

Komentari 0

Najbolji tekstovi i prilozi iz Expressa - subotom u 24sata!

Najbolji tekstovi i prilozi iz Expressa - subotom u 24sata!

U novom Expressu donosimo sve o novom filmu Lordana Zafranovića, Djeca Kozare; razgovarali smo s Radimirom Čačićem čija županija puca po šavovima od Covida, a istražili što se događa s klupskom scenom u doba korone

VIDEO

Nekoć omiljeni HDZ-ov tajkun Miroslav Kutle iz BiH s veseljem gleda kako postupci protiv njega nakon 20 godina padaju ili odlaze u zastaru. 

Tomislav Klauški piše: “S Trumpom je laž postala mantra a prostakluk stil. I Hrvati to jako vole. Ono što je Trump nametnuo Americi, u Hrvatskoj je pokušao Karamarko i još ima mnogo onih koji smatraju da je to put za promjenu. Zato njegovo naslijeđe plaši”. 

Radimir Čačić zazivao je policijski sat pa dobio nadimak Gospodin Pendrek, a Snježani Krnetić kaže: “Prije mjesec dana upozorio sam na raspad sustava praćenja kontakata. Nije se ništa napravilo i sad je kasno. Lošiji smo od Češke i Belgije po broju novozaraženih. Nejasnoće, nedostatak jasnih i čvrstih odluka te izostanak kontrole doveli su nas u situaciju u kojoj smo danas. 

Razgovarali smo s ekonomskim stručnjacima Marinom Kunovac i Igorom Jemrićem o krucijalnom pitanju društva: kolika je zapravo imovina građana u Republici Hrvatskoj. Dok se mnogi hrvatski estradnjaci s pravom žale da ne znaju kako će preživjeti koronu, stručni tim Expressa istražio je kako diše klupska scena u pandemijska vremena ilegalnih partyja. 

Ugledna povjesničarka Hrvatskog povijesnog muzeja Nataša Mataušić o nastavku svoje knjige ‘Diana Budisavljević. Prešućena heroina Drugog svjetskog rata’, Stepincu: “Nije Stepinac osobno spasio 6717 djece iz ustaških logora nego ljudi koji su ih udomili”. 

Nagrađivani redatelj Lordan Zafranović priprema novi film. Riječ je o ‘Djeci Kozare’ za koji je sredstva dobio od Filmskog centra Srbije, a nama kaže: “Kao što su me nekad odbijali zbog političkih razloga, danas me odbijaju zbog neke vrste ljubomore. Plaše se da ću snimiti film koji će poremetiti tu močvaru osrednjosti u kojoj oni dosta dobro žive”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa