Obavijesti

News

Komentari 1

Najbrži dobivaju unikatni pehar posebno dizajniran za ovu trku

Najbrži  dobivaju unikatni pehar posebno dizajniran za ovu trku
3

Svi trkači koji prođu kroz cilj dobit će unikatnu sudioničku medalju, a oni koji osvoje prvo, drugo i treće mjesto i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, osvajaju i navrijednije nagrade. Uz to, trkači pomažu i bolesnoj djeci

Drugi krug kotizacija za spektakularnu utrku 00:24 RUN rasprodan je u četvrtak za svega dvije minute i 25 sekundi, što pokazuje da je interes za sudjelovanjem u ovom humanitarnom projektu zaista ogroman.

A pripreme za ovaj jedinstven sportski događaj, koji starta 24 minute nakon ponoći s 28. na 29. rujna na uzletno-sletnoj stazi Zračne luke Franjo Tuđman, u punom su jeku. Trkači se već tjednima pripremaju kako bi istrčali što bolji rezultat, a neki od njih će zasigurno srušiti i vlastite rekorde. No rezultat i nije najbitniji, nego pomoć najpotrebnijima, našoj djeci. Naime, sva sredstva od kotizacija donirat će se Zakladi - dječja onkologija Rebro, za izgradnju novog odjela dječje onkologije. Tako će svi trkači pomoći malim onkološkim pacijentima da dobiju što bolju medicinsku skrb.

A one koji najbrže prođu kroz cilj čekaju ujedno i najvrednije nagrade. Prvo mjesto u ženskoj i muškoj konkurenciji osvaja 1500 kuna, a uz to Croatia Airlines nagrađuje pobjednika i pobjednicu utrke s dvije povratne međunarodne karte na linijama Croatia Airlinesa.

Drugo mjesto osvaja 1000 kuna, a oni koji će kroz cilj proći treći osvojit će 500 kuna. Svi koji će stajati na pobjedničkom postolju, dobit će i unikatni pehar impresivnog izgleda, koji je posebno izradila tvrtka Vivatip za 00:24 RUN.

No, to nije sve jer Adriatic osiguranje daje za sva tri prvoplasirana mjesta police za putno-zdravstveno osiguranje. Bez obzira na rezultat, tvrtka Vivatip također je izradila i unikatne medalje koji će dobiti svi koji prođu kroz cilj.

Utrka 00:24 RUN, koju organizira 24sata u suradnji s MZLZ, koncipirana je na način da sudionici u 45 minuta moraju prijeći jedan krug na stazi dugoj pet kilometara. Trkači će zadanu trasu prolaziti okruženi civilnim zrakoplovima, ali i vojnim MIG avionima, a svaki njihov korak na reflektorima osvijetljenoj stazi pratit će iz zraka helikopter MUP-a. Prije prolaska kroz cilj trkače očekuje Vodeni pozdrav, a kasnije tulum uz DJ-a. A organizatori su posebnu pažnju posvetili raznim aktivacijama prije i poslije same utrke u kojima će moći uživati svi natjecatelji. Za svakog trkača osiguran je i impresivan startni paket, koji će moći podići 27. rujna u zagrebačkom Boogie klubu, a u kojem će dobiti službenu dry fit majicu s logom utrke, personalizirani startni broj, čip za elektronsko mjerenje i obradu rezultata, vodu i još mnogo toga. Svim trkačima osiguran je i besplatan prijevoz posebnom linijom autobusa iz grada na aerodrom i natrag u grad. A za sve one koji će stići automobilom, osiguran je i besplatan parking.

Ukoliko i ne trčite, pozivamo vas da podržite ovu akciju i uplatite sredstva na humanitarni račun IBAN: HR6723600001300132456, uz naznaku ‘Donacija za Zakladu.’

Generalni pokrovitelj utrke je Konzum, partneri projekta su INA, Kala, Slatinska banka, A1, HEP i Hrvatska lutrija, a Hrvatsko ratno zrakoplovstvo i Ministarstvo unutarnjih poslova su prijatelji utrke. 

Sve informacije pratite i dalje na službenoj stranici utrke www.0024run.hr ili putem Facebooka.