Obavijesti

News

Najromantičnije pismo dosad! Mate želi zajedničko ljetovanje

Najromantičnije pismo dosad! Mate želi zajedničko ljetovanje
1

Dok spušta vrše da bi ulovio što više srdela, Mati se u glavi vrte scene sa zadnjeg ljetovanja koje je proveo u svom divnom arhipelagu s prelijepom Evičkom iz Praga

Kako da se ta romansa ponovi? Kako da se Evička vrati na njegov Jadran? Mate je romantik i zna da će Evička pročitati e-mail, ali ga neće spremiti ispod jastuka. Poslat će joj pismo. Sada, odmah! Iz svog brodića!

Uz pomoć mPošte Mate će Evički poslati najljepše pismo, koje će ju vratiti u njegov zagrljaj…

Kako da i vaše romantično pismo ne zaluta u bespućima brojne elektroničke pošte? Kako da bude posebno?

Servis ePošta nudi vam slanje pisama s vašeg računala, mobitela ili tableta na odabranu kućnu adresu u fizičkom obliku što našeg Matu izrazito veseli zbog slanja pisama u Češku.

Korisnici servisa mogu i međusobno razmjenjivati pisma u elektroničkom obliku kao elektroničke dokumente. Svoje poruke mogu besplatno slati drugom korisniku servisa ePošta kroz sigurno okruženje ili na bilo koju odabranu adresu elektroničke pošte.

Servis ePošta nudi komunikaciju u sigurnom okruženju. Bez obzira na to je li riječ o poruci drugom korisniku servisa, slanju pisama ili elektroničke pošte, Hrvatska pošta dostavit će vašu poruku na pravu adresu.

Prijava za korištenje servisa ePošta je besplatna, kao i preuzimanje te korištenje mobilne aplikacije mPošta.

Potpisivanjem zahtjeva u poštanskom uredu za korištenjem servisa ePošta ili zahtjeva koji se nalazi na internetskoj stranici servisa ePošta, a koji možete ispisan, uz predočenje osobne iskaznice, predati i poštaru, brzo postajete korisnik besplatnog servisa. Za nekoliko dana dobivate na svoju adresu elektroničke pošte korisničko ime, a na kućnu adresu lozinku za pristup servisu ePošta.

Na Google Playu ili App Storeu možete besplatno skinuti mobilnu aplikaciju mPošta i s korisničkim imenom i lozinkom servisa ePošta prijaviti se za njezino besplatno korištenje.

Budi romantik kao Mate. Uz mPoštu pošalji pismo voljenoj – bilo kada, bilo gdje!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.