Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Nakon 46 godine sljepoće prvi put je vidio suprugu

Kao trogodišnji dječak Michael May (54) igrao se barutom i ostao potpuno slijep. Nakon 46 godina nova mrežnica u oku vratila mu je vid

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
0 komentara

Michael May (54) zaljubio se u glas svoje supruge prije pune 24 godine. Tisuću puta ljubio joj je lice i držao za ruke, ali nikada je nije vidio. Kao trogodišnji dječak ostao je potpuno slijep. Kraj zemljišta kemijske tvornice pronašao je barut koji je u igri eksplodirao. Trajno mu je oštetio oba oka. Usprkos tragediji, Michael se nije predao. Marljivo je učio, završio fakultet i osnovao elektroničku tvrtku. Kao veliki zaljubljenik u skijanje, na paraolimpijskim je igrama čak tri puta osvojio zlatnu medalju. Suprugu Jennifer (49) upoznao je na jednom od prijema. Dobili su dva sina (15,13). Običan posjet liječniku potpuno mu je promijenio život. Jennifer je dobila nove kontaktne leće, a Michael spasonosnu operaciju koja mu je vratila vid. S novom mrežnicom u oku prvi je put ugledao voljenu suprugu.
- Beskrajna bjelina, a onda sam prepoznao njezin pulover, lice, kosu... Izgledala je još ljepše nego u mojim snovima, prepričava Michael. Od sreće se bojao plakati, mislio je da će zbog suza izgubiti sve slike. Danas suprugu voli više nego ikada, ali priznaje da ipak voli pogledati zgodne žene na ulici.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message