Obavijesti

News

Komentari 135

"Nakon izbora državu će nam voditi koalicija od 4 stranke..."

"Nakon izbora državu će nam voditi koalicija od 4 stranke..."
2

Sam početak vladavine nove pobjedničke koalicije biti će mukotrpan i najmanje dva mjeseca možemo čekati na sastavljanje vlade, kaže Olga Hadjić, poznata hrvatska numerologinja

VIDEO

Numerološku analizu datuma izbora za 24sata izradila je Olga Hadjić, poznata hrvatska numerologinja.  

- Predstojeći izbori, dana 11. 9., jasno pokazuju da će se glavna borba za vlast već uobičajeno voditi između dvije najveće stranke. Na neki način, paralelno gledajući, imaju jednake šanse HDZ i SDP. S obzirom na trenutni utjecaj retro Merkura navedeni datum svakako nije dobro rješenje, no jasno pokazuje istu igru i stara pravila - govori numerologinja.

'Milanović ima nedostatak tolerancije'

Nastavlja da gledajući na datume rođenja dva glavna aktera ili oponenta u borbi za vlast vidimo kod Zorana Milanovića, rođenog 30.10.1966. da ima duhovnu trojku, sudbinsku osmicu 8, a na karmi 11 , odnosno dva ( Do duhovnog broja dolazi se zbrajanjem dana, sudbinskog zbrajanje cijelog datuma rođenja, a karmički zbrajanjem duhovnog i sudbinskog broja). 

- Sudbinski broj osam označava vrlo težak i mukotrpan put, a broj karme koji ima Milanović pokazuje nedostatak tolerancije, što on svojom jakom retorikom i energijom pokušava popraviti - navodi Olga Hadjić.

'Plenković ima želju za velikim promjenama'

S druge strane, Plenković je rođen 8.4.1970. i ima duhovnu osmicu, sudbinsku dvojku i na karmi 10 ili 1. 
- Njegov datum pokazuje duhovnu, sudbinsku i karmičku vezu s novom hrvatskom državom na što ukazuje datum neovisnosti Hrvatske. 8.10.1992. jer imaju identične brojeve. To, pak, ukazuje i sugerira na dobar izbor i veliku povezanost i želju za promjenama kako u samom HDZ-u tako i u državi - navodi numerologinja.  

'Predsjednica je na indirektan način sugerirala uspjeh HDZ-u'

Napominje kako su mogućnosti vrlo izjednačene. 

- Izbor datuma samih izbora, predsjednica je na indirektan način sugerirala uspjeh i pobjedu svojoj stranci i Andreju Plenkoviću, računajući na svu moguću suradnju i razumijevanje u daljnjem vođenju politike. Plenković je svojom kontroliranom retorikom i beskompromisnom odlukom da u HDZ unese promjene jasno dao do znanja da želi voditi neku drugačiju politiku - navodi Olga Hadjić. 

- Svakako je za očekivati da ćemo vidjeti neki novi HDZ. S druge strane njegov oponent ili protivnik Zoran Milanović pored svih svojih dobrih, časnih i poštenih namjera o kojima govori kroz prvi mandat, nažalost u nastavku vođenja politike stranačke napravio je i neke pogrešne poteze eliminirajući tako određene skupine i članove svoje stranke koji su bili suprotnog stava i mišljenja. To se definitivno može smatrati pogreškom, osobito pred ove izbore. Njegov način i stav koji sugerira vrlo odlučno mišljenje i ponekad grubu retoriku podijelio je javnost, no unatoč tome još uvijek ima veliki broj sljedbenika. Nedostatak već gore spomenute tolerancije je osnovni problem na kojem bi se trebalo poraditi - smatra numerologinja.  

Dodaje da gledajući općenito na predstojeće izvanredne izbore može se zaključiti da sve što se dogodilo u proteklom periodu, od početka vlade koja je imenovana 22.1.2016., i sav problem koji je nastao u koaliciji na čelu s Karamarkom i MOST-om kao koalicijskim partnerom te Oreškovićem kao premijerom, bez obzira na kaos u državi, smatra da je to nešto što je bilo nužno da se dogodi i da dođe do promjene (novih izbora) kako bi se u državi stvorilo novo ozračje i konačno počelo nešto drugačije raditi i voditi kvalitetnija politika nego do sada.  

'Pravi rad nove vlade očekuje se tek nakon Nove godine'

- S tim unatoč jasnim pokazateljima da su prilično izjednačeni po izboru mišljenja građana, dobar dio glasova odnijet će Živi Zid, MOST i na kraju Milan Bandić  - navodi numerologinja.  

Po karmi datuma zaključila je da će na čelo doći koalicija od četiri stranke. 

- Sam početak vladavine nove pobjedničke koalicije biti će mukotrpan i najmanje dva mjeseca možemo čekati na sastavljanje vlade. Početkom godine možemo očekivati promjene u načinu rada, donošenju ključnih odluka, jer pravi rad očekuje se tek nakon Nove godine, početkom 2017., s tim da efekte realno možemo očekivati tek 2019. - uvjerena je numerologinja Olga Hadjić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Plenković: Na stolu je i opcija bez Mosta, ali to nije prioritet
HDZ I MOST, ŠESTA RUNDA

Plenković: Na stolu je i opcija bez Mosta, ali to nije prioritet

Nakon gotovo šestosatnih pregovora o vladi izaslanstva HDZ-a i Mosta u srijedu su raspravili podijelu resora, Most je najavio da će u četvrtak donijeti konačnu odluku...

Predsjednica najavila: U srijedu konzultacije o novom premijeru
MANDATAR VLADE

Predsjednica najavila: U srijedu konzultacije o novom premijeru

Konzultacije s izabranim zastupnicima, odnosno predstavnicima stranaka i koalicija o tome kome će predsjednica Republike povjeriti mandat za sastavljanje Vlade trebali bi početi u 12 sati
Rezultati izbora u ponedjeljak, konzultacije o Vladi od utorka
USKORO NOVA VLADA

Rezultati izbora u ponedjeljak, konzultacije o Vladi od utorka

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović najavila je da kreće s konzultacijama o sastavljanju Vlade u utorak, čim od DIP-a dobije službene rezultate izbora