Obavijesti

News

Komentari 18

Nakon Plenkija i Rojs je postao tiktoker: 'Moji iz HDZ-a skidaju gaće, a ja ostajem uvijek isti!'

Nakon Plenkija i Rojs je postao tiktoker: 'Moji iz HDZ-a skidaju gaće, a ja ostajem uvijek isti!'

Dragi TikTokeri, evo konačno sam poslušao savjet mojih mladih suradnika koji su tu iza kamere i koji su mi rekli da je krajnje vrijeme da se ja uključim na TikTok, poručio je Ljubo Ćesić Rojs

VIDEO

Draga moja hrvatska braćo i sestre, došlo je vrijeme da se i ja modernizirima, rekao je na Tik Toku Ljubo Ćesić Rojs. Nakon Andreja Plenkovića i Vilija Beroša, Tik Toku se pridružio kandidat na parlamentarnim izborima Ćesić Rojs.

- Ja ostajem uvijek isti, kao što sam bio i prije. Moje izjave su poznate, tko je jamio jamio je, budi muško reci da si pe*er, Franji Tuđmanu treba dati Nobelovu nagradu za kemiju, s kakvim je go*nima je napravio hrvatsku državu. Sada imam najnoviju, ovi moji iz tog briselskog HDZ-a koji vode privremeno hrvatsku Vladu skidaju gaće. Kad čuju kašalj u Briselu, oni skidaju gaće, a ja ostajem čvrst na temeljima HDZ-a doktora Franje Tuđmana i Gojka Šuška čiji sam i utemeljitelj od 1989. godine - poručio je u prvom svom Tik Toku Ćesić Rojs. 

Osim toga, danas je objavio još dva vide na kojem navodi da je kandidat na parlamentarnim izborima u 11. izbornoj jedinici. 

- To je pobjednička lista. Na toj listi će biti svi ratni zapovjednici - rekao je dodajući da će uzeti sva tri mandata. Rekao je i da se nije mogao kandidirati zadnjih 23 godine jer nije mogao izvaditi potvrdu da nije u kaznenoj evidenciji.

- Progonili su me i lijevi i desni, a najviše su me progonili ovi moji iz moje stranke HDZ-a, ali briselskog HDZ-a, a ne HDZ-a kojem ja pripadam. Bio sam i ostajem svojoj domovini, svom hrvatskom narodu, svim braniteljima. Ja vas izdati neću, možete glasovati kako hoćete, ako ne date meni glas ja vam leđa neću okrenuti nikada - poručio je general Ćesić Rojs. Podsjetimo, na toj popularnoj društvenoj mreži pojavio se i Andrej Plenković. - Evo baš sam te htio pitati je li okej da se ja uključim na TikTok?, Plenković na snimci govori nekome na mobitel.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Poruka pratiteljima

Zatim se obratio pratiteljima:

- Dragi TikTokeri, evo konačno sam poslušao savjet mojih mladih suradnika koji su tu iza kamere i koji su mi rekli da je krajnje vrijeme da se ja uključim na TikTok, da imamo još jedan komunikacijski kanal na kojem bi mogli razmjenjivati mišljenja i stajališta i gdje bih mogao čuti vaše sugestije i savjete o svemu onome što trebamo učiniti na dobro naše Hrvatske. Vidimo se, poručuje Plenković.

Zatim pita svoje suradnike iza kamere ‘jel‘ bilo ok‘, a onda mu netko dobacuje košarkašku loptu koju on vrti na prstu govoreći da je zaboravio reći TikTokerima da ga zaprate. Osim toga, Plenković je objavio još jedan video. 

@plenkovic_andrej Dobrodošli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama kako bismo naše djelovanje približili sugrađanima, osobito mladima. Izazov prihvaćen! Radujem se našim raspravama i dijalogu! 💬 #ZaSveIzazove #politika #mladi #andrejplenkovic #izbori2024 #hrvatska ♬ A short sound effect - KKLab

- Bok ekipa, sad kad se već poznajemo pozivam vas na svoj prvi Q&A. Radujem se vašim pitanjima - poručio je Plenković. Osim njega iz Vlade na Tik Toku aktivni su i ministri Habijan i Anušić, ali i Beroš. Beroš je pozvao svoje prijatelje da ga zaprate klikom na 'plusić' kako bi bili informirani o novostima iz zdravstvenog resora. 

- Munjevitom brzinom prikazat ćemo sve što smo napravili u hrvatskom zdravstvenom sustavu - poručio je ministar.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama
VIDEO: MATAKOVI NA VISOKOJ NOZI

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama

Plus+ Bračni par Luka Grgo i Adriana Matak tereti za pet financijskih prijevara teških 350 tisuća eura. Pušteni su iz istražnog zatvora uz mjere opreza

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu
Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do  kada više taj strah?'
MAGNITUDA 1.3 PO RICHTERU

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do kada više taj strah?'

Epicentar potresa od 1.3 po Richteru bio četiri kilometra zapadno od Svetog Ivana Zeline