Obavijesti

News

Komentari 2

Nakon poraza na predizborima, Sanders radi analizu kampanje

Nakon poraza na predizborima, Sanders radi analizu kampanje
1

Bernie Sanders koji za sebe kaže da je socijalist, pretrpio je niz poraza u utrci s bivšim američkim potpredsjednikom Joeom Bidenom čija se kampanja temelji na politici centra

VIDEO

Neovisni senator Bernie Sanders 'razmislit' će o nastavku svoje kandidature nakon niza teških poraza na predizborima za demokratsku predsjedničku nominaciju, rekao je u srijedu voditelj njegova izbornog stožera za više medija.

- Idući predizbori su najranije za tri tjedna - rekao je Faiz Shakir za list Washington Post, pošto su neki odgođeni zbog pandemije koronavirusa.

- Senator Sanders će razgovarati sa članstvom kako bi analizirao svoju kampanju. Sada je zauzet pronalaženjem odgovora na epidemiju koronavirusa i brigom za radnike i one koji su najranjiviji - dodao je.

Bernie Sanders (78), koji za sebe kaže da je socijalist, što mnogi povezuju s krajnjom ljevicom, pretrpio je niz poraza u utrci s bivšim američkim potpredsjednikom Joeom Bidenom (77) čija se kampanja temelji na politici centra. 

Potonji je u utorak navečer pobijedio u trima saveznim državama koji su glasovale na još jednom "malom super utorku": u Arizoni, Illinoisu i na Floridi.

Te mu pobjede osiguravaju gotovo nenadoknadivu prednost u broju delegata koji će glasovati za demokratskog izazivača Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima 3. studenog, osvojivši više od polovice od 1.991 delegata koliko je potrebno za konačnu pobjedu na demokratskim predizborima.

Bernie Sanders nije izlazio u javnost nakon objave rezultata predizbora u utorak. Malo prije zatvaranja birališta izjavu o krizi Covida 19 dao je putem interneta zbog mjera za suzbijanje pandemije koje su na snazi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.