Obavijesti

News

Komentari 31

Nakon proljenih temperatura od sutra nas opet čeka snijeg

Nakon proljenih temperatura od sutra nas opet čeka snijeg
3

U Zagrebu će u srijedu biti pretežno oblačno, a osobito će poslijepodne i navečer biti kiše. U gorju se očekuje snijeg, na Jadranu su mogući pljuskovi s grmljavinom

VIDEO

Nakon što su nas nekoliko dana grijale iznadprosječno visoke temperature, od srijede se opet vraća zima. Zahladit će u cijeloj zemlji, a nove snježne pahulje mogle bi zalepršati već sutra. 

U Zagrebu će u srijedu biti pretežno oblačno, a osobito će poslijepodne i navečer biti kiše. U gorju se očekuje snijeg, a navečer i u noći susnježica i snijeg mogući su i u nižim predjelima. Puhat će slab do umjeren južni i jugoistočni vjetar, poslijepodne će okrenuti na prolazno jak sjeveroistočni. Ujutro i sredinom dana bit će toplo uz temperaturu od 9 do 13, a poslijepodne uz zahladnjenje između 3 i 7 °C, piše DHMZ.

U ostatku zemlje biti će umjereno do pretežno oblačno uz povremenu kišu, češću poslijepodne i navečer, kada su na sjevernom Jadranu mogući i lokalni pljuskovi s grmljavinom. Uz pad temperature zraka u gorju će biti snijega, a potkraj dana i u noći susnježice i snijega može biti ponegdje u nižim predjelima. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu jugo. Navečer će u unutrašnjosti zapuhati umjeren do jak sjeverni vjetar, a u noći na sjevernom i srednjem Jadranu mjestimice jaka, na udare i olujna bura i tramontana. Temperatura zraka većinom od 8 do 13, u Dalmaciji i do 16 °C. Poslijepodne i navečer u unutrašnjosti osjetno zahladnjenje s temperaturom između 2 i 7 °C.

U četvrtak i petak trebalo bi se opet pokazati sunce, ali temperatura neće ići iznad 8 stupnjeva dok bi u subotu mogla doseći 12 stupnjeva, a u nedjelju će se zadržati ugodna temperatura no uz značajnu naoblaku. 

Jutarnje temperature trebale bi se kretati oko nule.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.