Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Nakon tri godine pritvora pas Medo je slobodan: Ima pravde!

Bože koliko smo ovo priželjkivali. Presretni smo, a Medo pogotovo, u dahu je ispričao Medin vlasnik, Anton Šimunović iz Peroja kraj Pule. Sve je trajalo pune četiri godine, a Medo je sve strpljivo podnosio

Dijana Marić/24sata
Foto: Dijana Marić/24sata
201 komentara

Moj pas Medo je slobodan. Od svojih 6 godina starosti tri je proveo u kućnom pritvoru prema odluci pulskog suda, a sada je slobodan. Tako je odlučio sud u Zagrebu jer se naš odvjetnik žalio na presudu. Bože koliko smo ovo priželjkivali. Presretni smo, a Medo pogotovo, u dahu je ispričao Medin vlasnik, Anton Šimunović iz Peroja kraj Pule. Sve je trajalo pune četiri godine, a Medo je sve strpljivo podnosio, i vrućine i zime, zatvaranja i “ušutkivanja” zbog lajanja.

Duško Marušić/PIXSELL ZATVORILI GA Zbog lajanja: Pas medo 'kuha se' noćima u kućnom pritvoru

Sud je ipak na kraju utvrdio da pas Medo može lajati.

Dusko Marusic/PIXSELL | Autor: Dusko Marusic/PIXSELL/Dreamstime Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Dreamstime

- Ni odvjetnik nije mogao vjerovati kada je pročitao. Odmah je nazvao i rekao sretnu vijest. Bio sam izvan sebe, a Medi sam objasnio da je od sada slobodan pas. Tužitelji-susjedi moraju podmiriti troškove našeg odvjetnika. Ima pravde, pravde koja je Medi trebala. Koliko dugo je bio zatvoren i nakon oslobađanja on na večer mirno traži da uđe u ljetnu kuhinju, gdje je izdržavao kaznu. Trebat će vremena da shvati da to više ne mora - rekao je Šimunović.


 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message