Obavijesti

News

Komentari 3

Nakon ugriza zmije penis liječio hladnom limenkom

Nakon ugriza zmije penis liječio hladnom limenkom
1

Daryla Zutta za penis je ugrizla smrtonosna zmija, a bol si je olakšao hladnom limenkom ruma dok se preko telefona opraštao od svoje majke

VIDEO

Daryl Zutt, kojeg je prije dva tjedna smrtonosna zmija ugrizla za penis, u početku je "umirao od srama", no nakon što se prašina malo smirila, ipak je ispričao kako se spasio hladnom limenkom ruma dok se preko telefona opraštao od majke.
- Mislio sam da sam gotov - kaže Daryl o sudbonosnom susretu sa smeđom zmijom kada je stao kraj ceste u Cairnsu u Australiji da obavi nuždu. Daryl se s prijateljima vraćao iz lova na svinje.
- Čučnuo sam i gotovo zmiji sjeo na glavu. Kad me ugrizla, počeo sam vrištati. Uistinu je boljelo. Vidio sam je kad je izgmizala između mojih nogu - ispričao je Daryl za Cairns. Kaže kako je pokušao ostati smiren i ispitati "štetu". Na spolovilu su mu ostali tragovi zubi otrovnice i kapljica krvi iz rane. Sumnja da je riječ o zmiji Eastern Brown, čiji je ugriz obično fatalan. Zmija se nakon napada podvukla pod kamen. Kad je došao sebi, pozvao je prijatelje te su odmah krenuli u obližnju bolnicu cijelo vrijeme razgovarajući s liječnicima Hitne na telefon.
- Kad smo stigli, bilo mi je loše, bolio me trbuh, a nisam mogao ni normalno pričati - kaže Daryl. Liječnici su se pobrinuli za nesretnog muškarca, a nakon testova je pušten kući.
- Prijatelji me i dalje zezaju da je zmija ugledala konkurenciju pa se uplašila, ali su svjesni da su mi mogli ići na pogreb - dodao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.