Obavijesti

News

Komentari 93

Napad na poštaricu u Zapruđu: 'Udarili su je u glavu, a dok je bježala, oni su joj se smijali'

Napad na poštaricu u Zapruđu: 'Udarili su je u glavu, a dok je bježala, oni su joj se smijali'

Susjedi nam kažu da su trojica muškaraca iz čista mira u stubištu napala poštaricu. Jedan od njih ju je udario u zube. Puštena je iz bolnice, ali još uvijek trpi bolove

VIDEO

U četvrtak ujutro napadnuta je poštarica u zagrebačkom Zapruđu. 

Informaciju su nam potvrdili iz Hrvatske pošte, rekavši kako je nakon napada njihova zaposlenica primljena na hitnu pomoć te je puštena na kućnu njegu nakon liječničke obrade. Srećom, radi se o lakšim fizičkim ozljedama, a kolegica je trenutačno na bolovanju. Policija je došla na mjesto događaja, sačinila zapisnik i vrši daljnju istragu, javili su iz Pošte.

U privatnoj Facebook grupi, nekoliko susjeda je opisalo što se dogodilo oko 8 ujutro u Trumbićevoj ulici. 

- Napadnuta je poštarica u stubištu dok je dostavljala poštu. Napao ju je jedan od tri muškarca, udario ju je u zube i ozlijedio je. Povod nije bila pljačka, ništa joj nisu uzeli. Druga dvojica su se za to vrijeme, dok je ona vrištala i pokušala pobjeći, smijala i oponašala njezine urlike. Imali su kapuljače i maske - napisali su u grupi. 

VIDEO Upali u zlatarnu i vezali zaposlenicu. Bili su naoružani. Policija ih je zaskočila i privela
VIDEO Upali u zlatarnu i vezali zaposlenicu. Bili su naoružani. Policija ih je zaskočila i privela

Razgovarali smo sa susjedima iz Trumbićeve, koji su nam također potvrdili da se dogodio napad. 

- To se dogodilo oko 8 i 10 ujutro. Uspjela je pobjeći od njih trojice, počela je vikati i zvoniti po vratima. Penjala se uz stepenice, a mi smo s njom sačekali dok nije došla Hitna i policija - kazala nam je jedna susjeda. 

Druga kaže da je bila u kontaktu s nesretnom poštaricom nakon napada. 

- Jučer je puštena iz bolnice. Od udaraca su joj pomaknuti zubi, boli je. Na tabletama je i jede na slamku - kaže susjeda. I ona nam je opisala slične detalje kao i ostali u grupi. 

- Bile su tri muške osobe,  a navodno je, to sam čula od rođakinje, u blizini bio parkiran automobil sa sisačkim registracijama. Napadači su nosili kapuljače i medicinske maske. Nema nikakvog razloga zašto su je napali, nisu joj ništa ukrali. Ona je u tom trenutku stavljala poštu u sandučić, a oni su izlazili iz stubišta. Rekla im je ‘Dobar dan’ i dobila udarac u glavu. Pretpostavljam da je imao nešto u ruci zbog jačine udarca. Ona je imala suzavac, ali nije se snašla u tom trenutku. Imala je pune ruke pošte. Počela je bježati i vikati, a ostala dvojica su se rugala i ponavljala njene vapaje i urlike - priča nam jedna od susjeda.

Kako kaže, poštarica ima i masnicu na leđima. Ne sjeća se kako ju je dobila. Susjeda nas obavještava da se u subotu namjeravaju fotografirati ispred Hrvatske pošte u Zapruđu u znak podrške napadnutoj poštarici, a i ostali članovi Facebook grupe su prokomentirali kako je napadnuta žena divna osoba. Javili smo se i zagrebačkoj policiji i zamolili ih za više informacija o napadu, ali do zaključenja ovog članka nije stigao odgovor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"