Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Napad u Splitu: Djevojka (29) ubola nožem svojeg dečka (62)

Muškarac je inače više puta osuđen zbog dilanja. Dobio je četiri godine zatvora jer je prodavao heroin bivšoj djevojci Želiti Tomić, također znatno mlađoj...

76 komentara

Zbog pokušaja ubojstva 62-godišnjeg V. B. pritvorskom nadzorniku je privedena njegova 29-godišnja djevojka, potvrđeno je iz splitske policije u subotu popodne.

Do svađe koja je završila ubodom noža u abdomen došlo je dan ranije u Kamenitoj ulici u splitskom Varošu. Muškarac je inače više puta osuđen zbog dilanja. Dobio je četiri godine zatvora jer je prodavao heroin bivšoj djevojci Želiti Tomić, također znatno mlađoj, te njenoj sestri. Tomić je bila krunska USKOK-ova svjedokinja na suđenju Jakši Cvitanoviću Cviku i skupini optuženoj za organizirani kriminal, odnosno preprodaju droge na Korčuli i šire. Nakon što je prokazala Cvika, isto je napravila i svom bivšem dečku.

Ispostavilo se da joj u nešto manje od pola godine isporučio pola kilograma heroina, ali za samo 1.800 kuna. Kad se oporavi ubodne rane u predjelu trbuha i njega će ispitati zbog vjerojatnog nasilja u obitelji, prema 29-godišnjakinji i to pred maloljetnim djetetom.

Možda vas zanima i ovo:
Message