Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
35 komentara

'Napada Divjak da vidi tko je uz njega i kako diše premijer'

ODMJERAVANJE SNAGA: Politički analitičar Puhovski kaže da će Bandić i Plenković sve nesporazume izgladiti, a da su nemiri zapravo 'ispipavanje mišića'

Foto: PIxsell
35 komentara

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić zaziva smjenu HNS-ove ministrice Blaženke Divjak dok mu HNS-ov potpredsjednik Vlade Predrag Štromar šalje inspekciju da pregleda sve mostove u Zagrebu.


No nemire u koaliciji politički analitičar Žarko Puhovski vidi kao ispipavanje ‘mišiće’ između Bandića i premijera Andreja Plenkovića.


- Bandić sve ovo radi jer ne zna ni na čemu je s Plenkovićem. Ali je i jedini koji je u pitanje doveo školsku reformu. Razlozi zbog koji se sukobljava po meni leže u njegovoj želji da ojača svoju poziciju u parlamenti - smatra politički analitičar Žarko Puhovski.

Zagreb: Milan Bandiæ govorio na temu Akti gradonaèelnika OD SRIJEDE Za smjenu Divjak: Bandićev klub počinje prikupljati potpise

Dodaje kako Bandić nije siguran tko bi je doista uz njega od svih koji su se pridružili u klubu zastupnika njegove Strane rada i solidarnosti
. 

- Htio bi u pregrupiranju biti načisto i znati tko je uz Plenkovića, a tko uz njega. Vjerujem da će Plenković biti na strani ministrice - dodao je. Ujedno ističe kako su Plenkovića više nema snagu koji je imao prije izbora za EP.

- S obzirom na to da je Plenkoviću životno stalo do predsjedavanja Europskom unijom neće dozvoliti da mu to išta ugrozi - rekao je.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message