Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Napadač na Srbe torcidaš koji je uletio na teren nakon Gzire?

Desno na fotografiji je mladić krhke građe u crnim hlačicama, ima žute tenisice i tetovažu uzduž lijeve noge. Na fotografiji lijevo je torcidaš koji je 18. srpnja uletio na teren nakon Hajdukovog ispadanja od Gzire

Foto: Ivo Čagalj/Duško Jaramaz/Pixsell
375 komentara

Svi osumnjičeni za napad na goste i vlasnike kafića u Uzdolju kraj Knina pripadnici su navijačke skupine iz Splita i svi su već prekršajno evidentirani zbog nasilja na sportskim utakmicama, a neki su prijavljivani i za kaznena djela.

Objavila je to šibenska policija o napadu koji je okarakteriziran kao nasilničko ponašanje počinjeno iz mržnje, oštećenje tuđe stvari i nanošenje tjelesnih ozljeda. 

POGLEDAJTE VIDEO

Je li to isti mladić?

Policija je na kraju podnijela prijave protiv četvorice i jednoga koji je u bijegu.

Privođenje osumnjičenih u policijsku postaju u Å ibeniku POLICIJA O NAPADAČIMA NA SRBE: 'Svi osumnjičeni pripadnici su navijačke skupine iz Splita...

Sumnjaju da su imali još 10 pomagača, a svima prijeti i do tri godine zatvora. Prilikom privođenja u zgradu Državnog odvjetništva u Šibeniku, svi osumnjičeni za napad sakrili su lice, a neki su novinarima dobacili: 'Novinari Srbi! Je*em vam majku!'

Među privedenima bio je mladić krhke građe, imao je crne kratke hlačice, žute tenisice i tetovažu uzduž cijele lijeve noge koju je bilo teško ne primijetiti.

Privođenje osumnjičenih u policijsku postaju u Šibeniku | Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Na fotografijama snimljenima 18. srpnja također je mladić krhke građe, ima crne hlačice, žute tenisice i tetovažu na lijevoj nozi. Fotografija je snimljena nakon Hajdukovog ispadanja od Gzire na Poljudu, kad su neki pripadnici Torcide uletjeli na teren.

Foto: Ivo Čagalj/Duško Jaramaz/Pixsell

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Hajduk je 18. srpnja na Poljudu izgubio od malteške Gzire 3-1 i ispao je iz Europske lige. Nakon sučevog zvižduka nastao je kaos jer su neki torcidaši probili ogradu uletjeli na teren. Neki od njih su pokušali ući i u ložu gdje su bili čelnici Hajduka.

POGLEDAJTE VIDEO

Možda vas zanima i ovo:
Message