Obavijesti

News

Komentari 35

Napala policajca: Udarila ga je nogom u lice i ubola kemijskom

Obitelj se htjela požaliti predsjedniku suda na postupanje pravosudnih policajaca. Incident je prerastao u fizički obračun, a 67-godišnjakinja osuđena na godinu dana zatvora

VIDEO

Općinski sud u Splitu nepravomoćno je osudio Nevenu A.M., 67-godišnjakinju s Brača, optuženu za napad na policajca. Bračanki je sud odredio godinu dana zatvora s rokom kušnje od četiri godine. 

Prema presudi, Nevena je 2015. godine fizički napala policajca koji je došao intervenirati u zgradu Županijskog suda, i to nakon  što su pravosudni policajci fizičkom prisilom i lisicama svladali njezina sina Harisa.

Prema verziji događaja koju je za Slobodnu Dalmaciju ispričala sestra optužene, njih dvije toga su dana došle obaviti nešto u zemljišniku. 

- U jednom su nas trenutku pravosudni policajci bezobrazno izbacili iz zgrade, a kad smo se vratile unutra, s nama je došao i Haris koji im je navodno odbijao predati švicarski nož na rasklapanje koji je imao u džepu. Ma, zaboravio je, par se puta vraćao i pištao na onome detektoru, a onda ga je izvadio iz džepa i predao im džepni nožić. Mi smo samo htjele upozoriti na njihovo ponašanje, pa ne smiju oni biti bezobrazni - kazala je. 

Žene su se odlučile vratiti i požaliti predsjedniku suda na ponašanje pravosudnih policajaca, a Haris se provukao pokraj zaštitara i krenuo prema uredu predsjednika suda. U tom trenutku, Harisu je prišao još jedan pravosudni policajac i zatražio da da izađe prema portirnici. Haris se opirao, a majka je vikala policajcima da ostave njezinog sina a miru. 

Ubrzo su se pojavili redovni policajci koji su priskočili u pomoć kolegama. Ljuta majka ogorčena ponašanjem prema sinu jedincu, počela je u potkoljenicu udarati policajca. On je ljutu majku, stoji u presudi, posjeo na stolicu,  dok ga je ona pokušavala ugristi za ruku. Zatim ga je kemijskom olovkom ubola između kažiprsta i palca desne ruke.

Policajci su je pokušali vezati lisičinama, a ona je tada nogama odgurivala policajca, a kad se on spustio u prignuti položaj udarila desnom nogom u lice. Ipak, uspio joj je staviti lisičine. Policajcu su poslije utvrđene lakše tjelesne ozljede - nagnječenje glave, ubodna rane na desnoj šaci između palca i kažiprsta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina
POGLEDAJTE VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, nakon više desetljeća, krajem travnja primijećen je suri orao. Ptica je strogo zaštićena i kritički ugrožena

Plenković se tajno sastao s DP-ovcima u kafiću kod Vukovara. Radić: 'Nismo se još dogovorili'
IZBORI 2024.

Plenković se tajno sastao s DP-ovcima u kafiću kod Vukovara. Radić: 'Nismo se još dogovorili'

Prošlo je šesnaest dana od parlamentarnih izbora, ali izborna slagalica i dalje nije završena. HDZ i DP nastavljaju pregovore
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao