Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Napali brata Filipa Zavadlava! Taksist: Imao je oguljen dio lica

Ušao mi je u auto kod City centra i pitao može li do grada. Povezao sam ga, a on mi govori "Barba, ja sam vam brat od onoga što je napravio onu tragediju", ispričao nam je splitski taksist

308 komentara

Stanislav Zavadlav, brat trostrukog ubojice Filipa Zavadlava, fizički je napadnut danas u Splitu. Iz splitske policije su za 24sata potvrdili da su stupili telefonski u kontakt sa Stanislavom i on im je rekao da je napadnut.

Međutim, odbija službeno razgovarati i nije zatražio liječničku pomoć.

POGLEDAJTE VIDEO: Filip i brat tijekom uhićenja

'Barba, ja sam vam brat od onoga što je napravio onu tragediju'

Stanislav je upao u taksi kod splitskog City centra i zatražio pomoć od vozača. Rekao je, kaže svjedok, da je on brat od Filipa Zavadlava.

Taksist ga je zatim povezao dio puta i iskrcao na autobusnoj stanici, a on je onda navodno sjeo u autobus, kažu očevici.

ŠERIĆ UBRZAO POSTUPAK Filip Zavadlav je u izolaciji: U ćeliji je sam i sam ide u šetnju

Vozač busa navodno je htio pozvati Hitnu pomoć, ali Stanislav mu nije dopustio.

- Nisam znao šta bih, ušao je u auto. Nisam ga ja ni znao otprije. Ušao mi je u auto kod City centra i pitao može li do grada. Povezao sam ga, a on mi govori "Barba, ja sam vam brat od onoga što je napravio onu tragediju". Ja mu govorim što ti je, dođi sebi, a on mi kaže da su ga napali. Imao je tamne hlače, tamniju majicu, topericu, a u rukama je držao bijelu zimsku kapu.

DVA SATA UŽASA U SPLITU Ubio trojicu i pokucao Malvasiji na vrata: 'Je li Jere doma?!'

- Imao je oguljen dio lica na desnoj strani glave, kao kad padneš s motora i ostane ti crveno. Ostavio sam ga na stanici na Pujankama jer sam iza sebe vidio da dolazi policija pod rotacijom. Pitao me koliko je dužan, a ja sam mu rekao ništa, dobro je. Kasnije sam nazvao policiju - rekao nam je taksist.

Filip Zavadlav čeka psihijatrijsko vještačenje

Trostruki ubojica iz Splita Filip Zavadlav (25) u Bolnici za osobe lišene slobode u Zagrebu čeka na psihijatrijsko vještačenje. 

Osumnjičenik za trostruko ubojstvo nije bio u stanju iznijeti obranu na Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu, proglašen je raspravno nesposobnim i poslan na psihijatrijski odjel zatvorske bolnice u Zagrebu.

Filip Zavadlav u subotu je u središtu Splita ubio trojicu mladića na motorima. Iz automatske puške Kalašnjikov ispalio je 36 metaka.

Propucao je i automobil u kojem su bili ljudi. Svoje žrtve je smaknuo jer su mu maltretirali brata zbog dugova, a prema svjedočenju majke, i njemu su prijetili zbog čega nije spavao i jeo.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message