News

Komentari 4

Napali ga u kafiću u tri ujutro, vlasnik kažnjen zbog rada

Napali ga u kafiću u tri ujutro, vlasnik kažnjen zbog rada

Policija je  provela izvide i utvrdila da je ugostiteljski objekt radio suprotno tada važećoj Odluci o privremenom uređivanju rada i ograničavanju radnog vremena ugostiteljskih objekata

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila da je 36-godišnjak počinio kazneno djelo širenje i prenošenje zaraznih bolesti.

Nakon što je policija 21. studenoga zaprimila dojavu 41-godišnjaka da je oko 3 sata napadnut u ugostiteljskom objektu u Funtani, policija je  provela izvide i utvrdila da je ugostiteljski objekt radio suprotno tada važećoj Odluci o privremenom uređivanju rada i ograničavanju radnog vremena ugostiteljskih objekata i drugih pružatelja ugostiteljskih usluga. Radi počinjenja kaznenog djela protiv 36-godišnjeg vlasnika ugostiteljskog objekta podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Radi narušavanja javnog reda i mira, odnosno počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija će podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu protiv 48-godišnjaka i 41-godišnjaka koji su se sukobili u ugostiteljskom objektu.

Najčitaniji članci