Obavijesti

News

Komentari 64

Napao ga je stolicom na Korzu: 'Prijetio je da će mi ubiti djecu'

Napao ga je stolicom na Korzu: 'Prijetio je da će mi ubiti djecu'
1

Riječanin D.Š. ispričao je kako poznaje svog napadača jer su zajedno radili na brodu. Morao ga je otpustiti jer je napravio nekoliko grešaka. Nekoliko mjeseci kasnije, u ponedjeljak, bivši kolega ga je napao

VIDEO

Nije istina da smo se prvo verbalno sukobili, nismo prozborili ni riječ prije napada, niti imali ikakav kontakt. Jednostavno mi je prišao, kukavički s leđa, nakon što sam, popivši kavu s majkom u kafiću, krenuo prema parkiralištu.

Napravio sam 15-ak koraka kada sam osjetio udarac stolice u glavu. On je tada nestao, a ja sam ostao ošamućen neko kratko vrijeme. Potom se vratio s bebom u tobolcu i zaprijetio mi da će mi ubiti ženu i djecu ako išta kažem policiji. Sva sreća pa moja djeca tad nisu bila sa mnom da proživljavaju takav stres - prepričava Riječanin D.Š. (36) brutalni napad koji je doživio u ponedjeljak nešto iza 10 sati na riječkom Korzu, žili kucavici grada, ispred jednog od kafića. 

Prijetio mu, udarao ga i razbio mu stolicu o glavu: Pritvorili ga
Prijetio mu, udarao ga i razbio mu stolicu o glavu: Pritvorili ga

Dodaje kako mu je napadač bio nekadašnji kolega kojem je bio nadređeni na brodu. 

- U kolovozu prošle godine dotični je napravio dvije povrede o sigurnosti na brodu te je korisnik broda iz Engleske dao upute da ga moja firma udalji s broda i zamijeni iskusnijim pomorcem. Ja nisam nikakav kriminalac kako su o meni pisali neki mediji već pošten radnik koji izvršava svoje dužnosti na jednom zahtjevnom poslu kojeg podrazumijeva plovidba i pomorstvo. Ja sam samo izvršavao svoju dužnost, a s dotičnim od tada nisam imao nikakav kontakt - prepričava još uvijek vidno potresen otac troje djece.

U pomoć napadnutom muškarcu kojem je iz glave potekla krv priskočili su prolaznici i konobari, dok se napadač odmah dao u bijeg.

Na mjesto događaja brzo je stigla ekipa Hitne pomoći, koja je ozlijeđenog odvela u bolnicu gdje je nakon saniranja reza na glavi pušten na kućnu njegu.

'On je sjedio na terasi kafića, a ovaj mu razbio stolac o glavu!'
'On je sjedio na terasi kafića, a ovaj mu razbio stolac o glavu!'

Iz PU primorsko-goranske doznajemo kako je napadač predan pritvorskom nadzorniku.

- Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnja i nasilničko ponašanje. Policija ga sumnjiči da je kaznena djela počinio jučer u jutarnjim satima u središtu Rijeke kada se nasilno ponašao prema 36-godišnjem hrvatskom državljaninu, udarivši ga metalnim predmetom (stolicom) dok je sjedio na terasi ugostiteljskog objekta. Pritom ga je ozlijedio, ali mu i uputio ozbiljne prijetnje. Po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 31-godišnjak je kazneno prijavljen za navedena kaznena djela mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku. Zbog naročito drskog ponašanja na javnom mjestu i prekršajno je procesuiran pa sankcioniran na nadležnom općinskom sudu - izvijestili su iz riječke policije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa