Obavijesti

News

Komentari 10

Napao ženu u zlatarnici, ali je pobjegao čim je vidio supruga

Napao ženu u zlatarnici, ali je pobjegao čim je vidio supruga
3

Suprug je pomislio da nam je netko od poznanika došao. Kada je ušao u prostoriju vidio me kako se borim s muškarcem, ispričala je supruga vlasnika zlatarne

VIDEO

Naoružani razbojnik upao je u petak oko 18 sati u zlatarnicu i draguljarnicu Đurković na središnjem trgu u Slavonskom Brodu. 

- Suprug i ja sjedili smo u prostoriji otraga jer smo došli s pogreba i nismo baš bili raspoloženi za razgovor. Vani je bio mrak i padala je jaka kiša kada sam čula tresak ulaznih vrata. Ali taj nije normalno ušao. Nisam se žurila jer imamo video nadzor i vidim tko je ušao. Dignula sam se i pošla u radnju, ali nakon što sam došla u prostoriju do nje odjednom se preda mnom stvorio muškarac s pištoljem u ruci kojeg mi je uperio u glavu i rekao da šutim. Počela sam jako vrištati i pokušavala ga jednom rukom uhvatiti za rame, a drugom mu strgnuti potkapu s glave da mu vidim lice. Suprug je pomislio da nam je netko od poznanika došao, pa se dignuo od stola. Kada je ušao u prostoriju vidio me kako se borim s muškarcem koji se tada najvjerojatnije uplašio jer je mislio da otraga nema nikoga osim mene pa je vidjevši supruga pobjegao na glavni ulaz odakle je i došao. Suprug je krenuo za njim i jedno sam vidjela da je imao pripremljenu neku torbu u koju je najvjerojatnije imao namjeru staviti ukradeni nakit – rekla je Milka Đurković, supruga vlasnika Zlatare Đurković priznajući da je još u šoku. 

– Istrčao sam vani, pogledao na obje strane, no nikoga na Korzu nije bilo. Pošao sam do kraja zgrade no nisam htio ići dalje u mrak – rekao je Luka Đurković, vlasnik zlatare. 

– Nakon što se vratio ja sam se toliko izgubila da sam još nekoliko minuta stiskala dugme tihog alarma, na što mi je suprug rekao: „Smiri se otišao je“! – rekla je Milka, dodavši kako je sigurna da je muškarac visine oko 180 centimetara njih i njihovu zlataru poznavao. Zaključila je to na osnovu video zapisa na kojemu je zabilježeno njegovo kretanje kroz zlatarnicu. 

– Vjerujem da se radi o profesionalcu, jer čim je nasilno ušao, odmah je preko glave navukao crnu potkapu s prorezima za oči – rekla je Milka. 

Dodala je kako su ih u dva navrata opljačkali, ali nikada pljačkaši nisu ušli na prednja vrata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati

'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?
DOGOVORILI SU VLADU?

'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?

Plus+ Domovinski pokret i HDZ s Vesnom Vučemilović imaju 75 ruku. Fali im jedna bez manjina. IZ DP-a tvrde da imaju i tu ruku
Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...