Obavijesti

News

Komentari 143

Napile se ulice: Policajac vozio ravno, cesta je bježala lijevo

Napile se ulice: Policajac vozio ravno, cesta je bježala lijevo
7

Prvu nam je snimku poslao čitatelj koji ga je pratio od Lučkog do Jadranske avenije. Naknadno se javila čitateljica koja je susret s pijanim policajcem imala nešto ranije

VIDEO

Ono što ste već pisali o pijanom policajcu, nije sve. I suprug i ja smo se na cesti sreli s njim. Odmah smo shvatili da je pijan, javila nam se jučer još jedna čitateljica.

Policajac iz Postaje prometne policije u Heinzelovoj ulici u Zagrebu u subotu 7. siječnja pijan je skrivio prometnu nesreću na Jadranskoj aveniji u 18 sati. Policijskim automobilom popeo se na metalnu zaštitnu ogradu. Imao je 1,5 promila alkohola. Gdje je, što i koliko popio, ostaje nepoznanica. Zna se da je to činio u radno vrijeme, da su kolege protiv njega podnijele prekršajnu prijavu i da ga je šef poslao na stegovni sud. No nisu ga suspendirali iako je iz snimki vidljivo kako je cik-cak vožnjom ugrožavao druge.

Prvu nam je snimku poslao čitatelj koji ga je pratio od Lučkog pa sve do Jadranske avenije, gdje je i skrivio nesreću u kojoj, osim državne imovine, nitko nije stradao. Naknadno nam se javila čitateljica koja je bliski susret s pijanim policajcem imala sat vremena ranije. Policajac je tad išao iz grada prema Lučkom, do trgovačke kuće Emmezeta. Tad je na cesti bilo i puno prometnije. Vidi se kako “lovi cestu” te da je nekoliko puta ugrozio druge vozače jer je neprestano prednjim dijelom auta skretao na lijevu stranu kolnika. U vožnji je udario u desni rubnik. Naglo ga je odbacilo ulijevo, na suprotnu stranu kolnika. Nasreću, tad nitko nije naišao iz suprotnog smjera. No nakon samo nekoliko metara u posljednji je tren izbjegao udarac u znak upozorenja radova na cesti i to dvaput. Oba se puta skoro sudario s autom koji je dolazio iz suprotnog smjera. Gledajući snimku, ne možete a da ne zapjevate: “Napile se ulice...”. 

- I sad će nam on i njemu slični uzimati vozačke dozvole zbog naših prekršaja. Takvi ljudi ne smiju raditi u policiji. To je strašno - najčešći su komentari čitatelja, koji su zgroženi. Kažu da mnogi za puno benignije pogreške dobivaju otkaze.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 143

VIDEO

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'
TRAGEDIJA KRAJ ZAGREBA

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'

Oko 12 sati u Rugvičkoj ulici dijete je smrtno stradalo u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao kamion. U tijeku je očevid, kratko je objavila zagrebačka policija. Neslužbeno doznajemo da se radi o curici

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje
UPOZORENJE DHMZ-A

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje

SAMOBOR - Olujni vjetar slomio je dreveće koje je palo na cestu kod Samobora i otežala promet. - Stabla su pala na ulazu u Samobor, odnosno izlaz Bobovica sa autoceste ispred Bregane - rekao nam je čitatelj. Velika promjena vremena s jakom kišom i olujnim vjetrom već je u ponedjeljak poslijepodne i navečer stigla u neke krajeve naše zemlje. Za središnji i istočni dio Hrvatske oglašen je narančasti meteoalarm zbog grmljavinskog nevremena. Za ostatak zemlje oglašen je žuti meteoalarm zbog grmljavine. U nekim mjestima nema struje.
FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'
LED VELIČINE ORAHA

FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'

Čitatelj nam je poslao fotografije nevremena koje je pogodilo Unčane u općini Dvor u ponedjeljak poslijepodne. DHMZ je poslao posebno upozorenje za dvije regije u utorak