Obavijesti

News

Napiši pismo Sv. Nikoli i provedi subotu u Kinu Europa!

Napiši pismo Sv. Nikoli i provedi subotu u Kinu Europa!
6

Program namijenjen svima koji posebno uživaju u ovom blagdanskom ugođaju održat će se u subotu 5. prosinca 2015. godine u Kinu Europa

Sveti Niko svijetom šeta, traži djecu svoju jer za svako dobro dijete ima stvarcu koju… – samo je jedna od brojnih pjesama koje mališani pjevaju u ovo doba godine koje mnogi nazivaju jednim od najljepših. Osim dobrog raspoloženja, svjetlucavih predmeta, kuhanog vina, ukusnih krafni i ostalih delicija koje se mogu okusiti u predbožićno vrijeme na vidjelo dolazi i ljudska humanost i dobrota.

To je nagnalo i dvadesetjednogodišnjeg mladog glumca Miru Čabraju koji je okupio brojne glazbenike, glumce, pjevače i zabavljače i pokrenuo projekt u suradnji s Kinom Europa naziva Sveti Nikola u Kinu Europa, tri sata za Nazorovu.

Napiši pismo svetom Nikoli i provedi nezaboravnu subotu u Kinu Europa!

Program namijenjen svima koji posebno uživaju u ovom blagdanskom ugođaju održat će se u subotu 5. prosinca 2015. godine u Kinu Europa u dvorani Müller (Varšavska 3) s početkom u 11:00. Sveti Nikola u Kinu Europa osmišljen je kao trosatni program u kojemu će svi prihodi od prodanih ulaznica ići Domu za djecu u Nazorovoj. Trosatnom programu prisustvovat će i djeca iz doma. Ulaznice po cijeni od 30 kuna prodavat će se na blagajni Kina Europa prije početka programa. 

Svetog Nikolu dočekuje i glumica Amanda Prenkaj

Program vesele subote vodit će glumica Amanda Prenkaj, psihologinja Antonia Ćosić i voditeljica Josipa Rupić. Ovaj fantastični trio učinit će da  humanitarna subota bude zabavna i vesela baš kako ovo doba godine i je. Svojim dolaskom uveselit će nas i sam Sveti Nikola koji je za svakoga pripremio po neku sitnicu. 

Pjesma, ples, igra, mađioničarski trikovi…

Nastupi mađioničara, preko dvadeset animatora, nastup Dječjeg zbora Kikići, plesne skupine La dance, oslikavanje lica, ali i mogućnost osvajanja bogatih nagrada samo su dio bogatog glazbenog i plesnog programa koji vas očekuje u subotu. U glazbeno - plesnom programu rasplesat će vas pjevačica i glumica Danijela Pintarić,  pjevačica Neda Parmać Klačar i Gelato sisters.

„Veselim se, jer dajući sebe za humani cilj, istovremeno se punim ljubavlju i postajem bolji i kvalitetniji čovjek“ -  rekla je Danijela Pintarić i pozvala sve koji žele biti dio ovoga humanitarnog projekta na druženje u subotu u 11:00 sati u Kino Europa.

Posebnu važnost humanitarni projekt ima za pjevačicu Nedu Parmać Klačar koja ne krije osjećaje  kada su mališani u pitanju i koja smatra da bi projekti ovakvog tipa trebali imati dobar odaziv naročito u ovo doba godine moramo biti osjetljiviji, brižniji i kako . 

Za projekt Sveti Nikola u Kinu Europa. Tri sata za Nazorovu  pjevačica ima samo jednu želju: Želim da ovo bude samo početak jedne lijepe tradicije koja će u budućnosti okupljati sve veći i veći broj posjetitelja.

Edukativno – znanstvena predstava: Ti i ja – znanstvenika dva

Nakon glazbe, plesa i mađioničarskih trikova, djeca će se uputiti u znanstvenu potragu za blagom. Edukativno-zabavno-znanstvena predstava autora i organizatora ovoga humanitarnog projekta Mire Čabraje Ti i Ja – znanstvenika dva omogućit će svim mališanima da istraže znanost kroz  igru. Znanstvenim zadacima i kemijskim pokusima uz hrabrost i upornost, glumci Antonija Šašo i Miro Čabraja, djecu će dovesti do spoznaje što je to najveće blago. 

"Volim raditi s djecom i zato sam odlučio pokrenuti ovakav humanitarni projekt, u kojemu s  roditeljima pomažemo prikupljanjem novčanih sredstava onoj djeci koju, nažalost, život nije mazio. Svi se nadamo da ćemo ovaj projekt pretvoriti u tradiciju“, rekao je Miro Čabraja.

Osvoji bogate nagrade!

Kroz trosatni program djeca mogu besplatno sudjelovati u dva kreativna kutka: 

1.Oslikavanje lica (face-painting) i 2.Moje pismo svetom Nikoli. Oslikavanje lica je besplatno za sve posjetitelje! Nakon što se djeca kreativno izraze, uslijedit će nagradna igra u kojoj mogu sudjelovati svi posjetitelji. Važno je svoje pismo ubaciti u veliku čizmicu svetog Nikole. 

Glavne nagrade su tečaj engleskog jezika u WisdomTree – školi stranih jezika, proslava rođendana u igraonici Čarobna šuma, te poklon bon u vrijednosti od 500 kuna u frizerskom salonu Tko te šiša?, pet  CD- a „Najljepše dječje pjesme / The Best OfCollection“.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.
Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...