News

Komentari 116

Naplata parkinga kod bolnica u Zagrebu počinje u ponedjeljak

Naplata parkinga kod bolnica u Zagrebu počinje u ponedjeljak

Privremeno ukidanje naplate, kako navode, uvedeno je zbog svojedobnoga velikog opterećenja zdravstvenih ustanova u Zagrebu

Podružnica Zagrebačkoga holdinga Zagrebparking najavio je u srijedu kako od ponedjeljka, 16. kolovoza ponovno započinje naplata korištenja javnih parkirališta u blizini zdravstvenih ustanova čiji je osnivač Grad Zagreb i Republika Hrvatska.

Privremeno ukidanje naplate, kako navode, uvedeno je zbog svojedobnoga velikog opterećenja zdravstvenih ustanova u Zagrebu.

Zbog povoljnijega epidemiološkog stanja u gradu i smanjene opterećenosti zdravstvenog sustava parkiranje na javnim parkiralištima koja se nalaze u blizini zdravstvenih ustanova ponovno će se naplaćivati korisnicima sukladno postojećim cijenama u pojedinim zonama, poručio je Zagrebparking dodavši kako se radi o 3500 parkirališnih mjesta.

Iz istih razloga, napominje, kako se nakon odgode uvodi i naplata parkiranja u javnoj garaži KB 'Sveti Duh', a cijene parkiranja izložene su na cjeniku koji se nalazi na samom ulazu u garažu te na službenoj web stranici podružnice Zagrebparking www.zagrebparking.hr