News

Komentari 1

Našli mrtvu ženu: Metalnom šipkom ju ubio bivši suprug?

Našli mrtvu ženu: Metalnom šipkom ju ubio bivši suprug?

Neslužbeno doznajemo da se bračni pare razveo prije dvije godine, te da su se prošli ponedjeljak sastali kako bi se dogovorili oko prodaje zajedničkog stana

Policija u Austriji još slaže mozaik oko ubojstva žene (44), državljanke BiH, nakon što su je pronašli mrtvu u okolici Salzburga. Tijelo su u podnožju Untersberga u subotu pronašli šetači. Za ubojstvo je osumnjičen njen suprug (47) od kojeg se prije dvije godine razvela. Za njim je raspisana tjeralica.

Automobil osumnjičenog je pronađen na parkiralištu u blizini autoceste kod mjesta Tauren. U automobilu je pronađena metalna šipka kojom ju je najvjerojatnije zatukao bivši suprug. Pronađeni su i  tragovi krvi. Policija je odvezla automobil na forenzičko vještačenje i istovremen traži vlasnika automobila.

Na tijelu su našli ozljede, a kako su one nastale i da li su one bile uzrok smrti znati će se nakon što u ponedjeljak bude obavljena obdukcija, rekli su u policiji ne navodeći da li je osumnjičeni muškarac još u bijegu.

Neslužbeno doznajemo da se bračni pare razveo prije dvije godine, te da su se prošli ponedjeljak sastali kako bi se dogovorili oko prodaje zajedničkog stana. U utorak je njena obitelj prijavila nestanak, jer se nije pojavila kod kuće niti se javljala na telefon.

 

OBILJEŽENA JE 14. OBLJETNICA VATROGASNE TRAGEDIJE NA KORNATIMA: