News

Komentari 9

Našli tijelo muškarca u Dunavu

Našli tijelo muškarca u Dunavu

U Borovom selu, u petak oko 18 sati ribiči su uočili beživotno tijelo muškarca kako pluta u blizini obale. Kako doznajemo, brzo je došla policija, a očevid će pokazati radi li se o nestalom muškarcu

Vidjeli smo kako nešto pluta u vodi, čovjek koji mu je bio najbliži otišao je s brodicom kako bi ga izvukao na obalu, priča nam stanovnik Borova sela koji je među prvima koji su vidjeli da tijelo čovjeka pluta u vodi. 

- Nije bio baš ugodan prizor, čovjek ga je uspio nekako povući u svoj brod. Brzo je i policija došla, ali skupila se i obitelj nesretnog čovjeka jer svi pretpostavljamo o kome je riječ - ispričao nam je svjedok.

PU Vukovarsko-srijemska potvrdila nam je da su u Borovom selu u Dunavu pronašli mrtvo tijelo muškarca, no nisu htjeli sa sigurnošću govoriti o kome se radi jer je očevid još uvijek u tijeku.  

Prisjetimo se, u četvrtak je u popodnevnim satima nestao 69-godišnjak iz Borova koji je posljednji put viđen oko 13.30 sati u predjelu 'Smrčeva skela' kada je izjavio da će preplivati Dunav i otišao nizvodno radi pronalaska pogodnog mjesta za ulazak u rijeku. 

Policija je već dva dana pretraživala to područje ne bi li pronašli čovjeka, a u petak su se u potragu priključili i pripadnici HGSS-a

Najčitaniji članci