News

Komentari 6

Našli tijelo u izgorenom autu: 'Imao je prometnu nesreću, nema govora o nasilnoj smrti'

Našli tijelo u izgorenom autu: 'Imao je prometnu nesreću, nema govora o nasilnoj smrti'

Podsjetimo policija je u četvrtak zaprimila dojavu o pronađenom automobilu zadarskih registracijskih oznaka koji je u potpunosti izgorio i u unutrašnjosti automobila pronađeno je karbonizirano tijelo

Još se čeka službena potvrda identiteta vozača obdukcijom, koji je izgorio u automobilu nakon prometne nesreće u Trnovcu kod Gospića.

Podsjetimo policija je u četvrtak zaprimila dojavu o pronađenom automobilu zadarskih registracijskih oznaka koji je u potpunosti izgorio i u unutrašnjosti automobila pronađeno je karbonizirano tijelo.

Očevidom je na mjestu događaja utvrđeno da je je najvjerojatnije 15. prosinca 2020. godine u popodnevnim satima, u mjestu Trnovac, nepoznati vozač upravljao osobnim automobilom zadarske registracijske oznake, te prednjim dijelom automobila udario u srušeno stablo uz cestu, uslijed čega je došlo do pucanja dovodnog i odvodnog priključka goriva i samozapaljenja automobila.

- U potpunosti izgorjelom automobilu, nađeno je karbonizirano tijelo, te je radi identifikacije i utvrđivanja uzroka smrti zatražen nalog za obdukciju, a kriminalističko istraživanje se nastavlja - izvijestila je policija.

Glasnogovornica PU ličko senjske Maja Brozičević potvrdila nam je da je očevidom utvrđeno da se radi o prometnoj nesreći, te da nema sumnje u nasilnu smrt. Iako postoje indicije o mogućem identitetu vozača prema registracijskim oznakama vozila, identitet stradalog vozača utvrđivat će se obdukcijom u subotu, kao i uzrok njegove smrti.

U četvrtak je policiji prijavljen i nestanak muškarca (39) iz Gospića koji je na području Smiljana nestao u utorak, 15. prosinca.

Najčitaniji članci