Obavijesti

News

Komentari 348

Bili su u vezi: Mladić (23) ubio je Anu B. (17) zbog ljubomore

Bili su u vezi: Mladić (23)  ubio je Anu B. (17) zbog ljubomore
3

Mještani Koške pored Našica su mrtvo tijelo mlade djevojke našli u ponedjeljak oko 7 sati pokraj željezničkog kolodvora. Djevojka je izbodena nožem i ostavljena  da leži cijelu noć

VIDEO

Policija je privela M.Š. (23) zbog sumnje da je ubio 17-godišnju Anu B. Mještani Koške pored Našica su mrtvo tijelo mlade djevojke našli u ponedjeljak oko 7 sati pokraj željezničkog kolodvora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:22

Policija je na konferenciji za novinare u utorak u podne rekla kako sumnjaju da je mladić 6. studenog nakon kraće verbalne rasprave djevojku usmrtio s više ubodnih rana uslijed kojih je preminula. Policija je rekla kako su utvrdili da su mladić i djevojka bili u određenoj vezi, a da je motiv ubojstva vjerojatno ljubomora. Policija je rekla da će mladić (23) danas biti priveden i da će ga teretiti za teško ubojstvo za koje je zakonom propisana kazna od najmanje deset godina zatvora ili kazna dugotrajnog zatvora. Policija je rekla da su sami otkrili osumnjičenog i da se on nije sam predao. Policiji dosad nije bio poznat. 

 

Konferencija za novinare: Našli ubojicu Ane B. iz Koške? Policija privela 23-godišnjaka Reporter: Danijela Mikola

Posted by 24sata on Tuesday, November 8, 2016

Djevojka je izbodena nožem i ostavljena da leži cijelu noć. Ubijena je imala više od desetak ubodnih rana u gornjem dijelu tijela. Smrtonosan je bio rez na vratu. Obitelj, mještani i prijatelji nesretne djevojke šokirani su time što se dogodilo.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:25

Svi koji znaju Anu opisali su je kao tihu i mirnu i dragu djevojku koja nikada nije radila probleme. 

 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:25

Probudili ih krici 

Probudili su nas krici i zapomaganje. Bilo je stravično, ispričali su nam u šoku mještani Koške. 

- Svekar je izašao kao i svako jutro prošetati. Vratio se nakon nekoliko minuta šokiran i rekao mi da je vidio ubijenu curu - kratko nam je ispričala jedna od mještanki koja živi odmah uz silose te dodala:

- Mi tu djevojku poznajemo iz viđenja. Ona je ponekad vikendom dolazila kod brata koji živi par ulica dalje. Navodno je pronađena leđima naslonjena na zid. Ovdje ju je netko dovukao ili je došla na tajni sastanak - rekla je susjeda.

Javna rasvjeta se u ovom naselju gasi u 1 sat. Prema prvim informacijama, Ana je ubijena između 2 i 7 sati. Neki od susjeda su čuli urlike, dok drugi nisu čuli ništa. Policija pak intenzivno traga za hladnokrvnim ubojicom.

- Ovdje se gasi ulična rasvjeta u 1 u noći. Tad vlada potpuni mrak. Ja zaista ne znam što bi ona tu sama tražila i radila -zaključila je susjeda. 

Ni Anine najbolje prijateljice, koje žive u Osijeku, nisu znale da je mučki ubijena.

 - Nismo se nekoliko dana čule s njom, ali ovo... Pa to je strašno - samo su kratko komentirale. Prijateljice su rekle kako se Ana viđala s nekim mladićem koji nije iz njezina mjesta. 

 - Ona je divna, vrijedna djevojka. Družila se sa šogoricom i čuvala im je dijete. Bila je mirna i tiha, uzorna u školi - rekao nam je u ponedjeljak stric Pavo koji je za stravično ubojstvo nećakinje saznao tek kad se vratio s posla u popodnevnim satima.

Ana je živjela s roditeljima u kući u Ordanji kraj Koške. Ponekad je vikendima izlazila s prijateljicama u klub u Koški, a onda bi ostajala spavati kod brata Zvonimira koji je oženjen i ima dijete. Upravo to dijete je Ana često čuvala. Izlazila je najčešće s prijateljicama koje bi iz Osijeka došle u klub. Nitko u selu i dalje ne može vjerovati da je jedan tako mladi život naprasito ugašen. Što je ona sa svojih 17 godina mogla nekome skriviti - pitaju se mještani.

Poklonila joj bicikl

Na mjestu stravičnog zločina našli su i Anin bicikl. Dobila ga je od bliske prijateljice, koja ga je isprva htjela prodati, no onda ga je ipak, zbog Anina lošeg financijskog stanja, odlučila ga njoj darovati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 348
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

UŽIVO Šest Rafalea stiže danas u Hrvatsku, evo gdje će ući u zračni prostor: 'Čut ćete ih'
SVE JE SPREMNO

UŽIVO Šest Rafalea stiže danas u Hrvatsku, evo gdje će ući u zračni prostor: 'Čut ćete ih'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'
SUSJEDI SU ZGROŽENI

Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'

Nisam imao bijeli štap jer taj teren dobro poznajem. Sestrična im je vikala moje ime i da sam slijep te da imam člansku iskaznicu Saveza slijepih, rekao je Stevan Jambrešić na sudu