Obavijesti

Promo sadržaj

Naslov: Zaljubite se u svoj novi hladnjak

Naslov: Zaljubite se u svoj novi hladnjak
6

Samsung RS53K4400SA Side-by-side

Veliki hladnjaci u američkom stilu popularnog naziva „Side-by-side“ hladnjaci, odličan su izbor za svako veliko kućanstvo. Side-by-side je hladnjak i zamrzivač s dvostrukim vratima standardne duljine i velikog kapaciteta s dodatkom ledomata, dozatora vode ili odjeljka za vino. Takvi hladnjaci s dvostrukim vratima ispunjenje su svih vaših želja jer sadrže dovoljno prostora za čuvanje namirnica, a dizajn im je vrhunske kvalitete. Opremljeni su velikim brojem funkcija za očuvanje izvrsne svježine hrane.

Samsung RS53K4400SA – ljubav na prvi pogled

Samsung RS53K4400SA Side-by-side hladnjak s dispenzerom za vodu i led će svojim jednostavnim dizajnom i dopadljivim stilom učiniti vašu kuhinju još ljepšom. Ovaj hladnjak je poput pravog Amerikanca: voli veličinu i stil, ali pritom pazi na ekonomičnost i praktičnost. Opremljen je s mnoštvom inovativnih funkcija i nudi ogroman prostor čija uloga nije samo uljepšati izgled vaše kuhinje, nego osigurati zdravu i sviježu hranu cijeloj obitelji. 

Zahvaljujući Twin Cooling Plus® rashladnom sistemu hladnjak koristi dva zasebna protoka zraka i preciznu kontrolu temperature za održavanje optimalne razine vlažnosti u hladnjaku i u zamrzivaču. Sustav se brine da vam voće ostaje svježe, sprječava stvaranje ledenog sloja na sladoledu, ali i onemogućava prijenos mirisa npr. luka iz hladnjaka na kockice leda. NoFrost tehnologija eliminira vlagu iz zamrzivača, spriječava nakupljanje leda i lijepljenje zamrznute hrane.

Pomoću vanjskog LED zaslona ugodnog plavičastog sjaja moći ćete znati što se događa u hladnjaku, a da niste niti otvorili vrata. Ugrađen u vrata, prozirni ledomat oslobađa prostor u hladnjaku, a nudi kapacitet za 2 kg leda. Kapacitet hladnjaka iznosi 361 l, a kapacitet zamrzivača: 174 l.

Od sada hladnjak još dostupniji - 7.000 kn uštede!

Svoj Samsung Side-by-side hladnjak možete nabaviti u Elipsu po nevjerojatno povoljnoj cijeni od samo 6.998,90kn što je čak 7.000kn uštede! Ovo je jedinstvena prilika koja se ne propušta i traje do kraja veljače, stoga požurite u Elipso. Hladnjak možete kupiti u svim Elipso prodavaonicama diljem Hrvatske ili u Elipso Web trgovini.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura